flo333 Opublikowano 10 Sierpnia Opublikowano 10 Sierpnia W dniu 11.09.2021 o 21:08, PrzeLis30 napisał(a): Znalazlem. Zmieniłem Dzieki Fajnie że znalazłeś, ale skoro już tu jesteś to może podziel się informacją które linijki za to są odpowiedzialne
nerwos Opublikowano 6 Września Opublikowano 6 Września Wykasowałem przegląd i Chyba coś źle zrobiłem , zniknęła mi informacja o przeglądzie z MMI. Mam tylko okres wymiany oleju. Idzie to przywrócić ?
nerwos Opublikowano 6 Września Opublikowano 6 Września Za pomocą vcds w sterowniku zegarów (17) w adaptacjach musiałem wybrać zły kanał, który wyzerowałem.
Dżangobajana Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września Witam, jestem kompletnie zielony w temacie ale niebawem pojawi się u mnie ta informacja. Nie mam ani kabla ani żadnego oprogramowania. Czy jeśli kupię ten kabel... To będę w stanie skasować ten komunikat według instrukcji która pojawiła się powyżej?
Hugo Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września @Dżangobajana na forum nie pomagamy w sprawach klonów i nie wrzucamy też ofert sprzedaży czy zakupów takich kabli
Dżangobajana Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września 2 godziny temu, Hugo napisał(a): @Dżangobajana na forum nie pomagamy w sprawach klonów i nie wrzucamy też ofert sprzedaży czy zakupów takich kabli Ok, tak jak napisałem wyżej, jestem zielony w temacie i nie wiem czy to klon czy co... czyli powinienem kupić jakis oryginalny kabel za kilka tysięcy żeby skasować ten komunikat?
Muskel1 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września Orginał nie jest jednorazowego użytku i zawsze przyda się w przyszłości. Poza tym oryginały trzymają swoją cenę i możesz go dobrze sprzedać.
Dżangobajana Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września No tak tylko tak jak wspomniałem wcześniej, potrzebuje tego tylko i wyłącznie do tego żeby skasowac ten komunikat. Nie mam zamiaru nic więcej robić. Więc raczej wydanie kilku tysięcy na to żeby to skasować mija sie z celem
Muskel1 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września To jedź do kogoś aby Ci wykasował sevice. Najtańsze rozwiązanie. Klona też byś tylko raz użył?
Dżangobajana Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września W dniu 18.09.2024 o 13:42, Muskel1 napisał(a): To jedź do kogoś aby Ci wykasował sevice. Najtańsze rozwiązanie. Klona też byś tylko raz użył? Nie raz, użyłbym go teraz i następnym razem kiedy pojawi się ten komunikat. Poprostu stwierdziłem że jak mam jechać do kogoś żeby mi skasowal ten komunikat i zaplacic 150 zł to wolę kupić ten kabel na ali. Może lepszym rozwiązaniem dla mnie będzie kupić obd Eleven? Podobno da się tym usunąć ten komunikat? Tylko którą opcje wybrać bo tam się płaci jakieś abonamenty...
Muskel1 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września 29 minut temu, Dżangobajana napisał(a): to wolę kupić ten kabel na ali. Nie propaguję pirackiego oprogramowania i sprzętu. Kupno takiego jest niczym innym jak paserstwem, bo kupujesz skradziony przedmiot. Kradzież dóbr intelektualnych jest także kradzierzą i na szczęście jest też karalne. Kup sobie OBD11, jest legalne i też można tym dużo zdziałać. Obd11 to koszt interfejsu + koszt abonamentu na rok, lub na 2 lata.
Dżangobajana Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września Dzięki za odpowiedź. Masz jakiś optymalny link np z allegro fla mnie? Jedyne co to bym sobie usunął ten komunikat i ewentualnie aktywować Sport layout, i zwiększyć zasieg otwierania szyb z pilota bo muszę podejść pod samo auto zeby się otworzyły. Podobno da się to zrobić właśnie obd eleven
bodygard38 Opublikowano 9 Listopada Opublikowano 9 Listopada Musisz, wrócić do sterownika 17 i zmienić wartość z 0 na 29999 w linii przebieg do następnego przegladu bo zapisałeś 0 dlatego znikło..rzuć okiem w historie na kompie w folderze
Rekomendowane odpowiedzi