dzagu Opublikowano 5 Stycznia 2021 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Witam, mam problem że lekko drga mi całą budą na biegu jałowym, bez znaczenia czy ciepły czy zimny. Dwumas jest okej, niedawno wymieniany. 20201227_132802.mp4
duzy616 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Z doswiadczenia, sprawdź poduszki silnika. Jeżeli do wymiany to wymień tylko oryginał. Jeżeli była wymieniana na zamiennik to też wymień na oryginał.
dzagu Opublikowano 7 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2021 W dniu 5.01.2021 o 17:46, duzy616 napisał: Z doswiadczenia, sprawdź poduszki silnika. Jeżeli do wymiany to wymień tylko oryginał. Jeżeli była wymieniana na zamiennik to też wymień na oryginał. Mam jeszcze jeden problem, auto potrafi się trochę bujać jak się rozgrzeje przy mocnym przyśpieszaniu na biegach 1-3, czy to też może być przyczyna poduszek?
duzy616 Opublikowano 7 Stycznia 2021 Opublikowano 7 Stycznia 2021 6 godzin temu, dzagu napisał: Mam jeszcze jeden problem, auto potrafi się trochę bujać jak się rozgrzeje przy mocnym przyśpieszaniu na biegach 1-3, czy to też może być przyczyna poduszek? Myślę, że może.
Rekomendowane odpowiedzi