Duudi Opublikowano 6 Stycznia 2021 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Witam. Mam problem z moim Audi A4 b8 2.0 tdi 143. Gdy jest zimny silnik nie równo pracuje tzn. Ma drgania lecz skazówka od obrotów stoi w miejscu. Gdy się rozgrzeje wszystko jest ok. Ktoś pomorze
pelonek1 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Opublikowano 6 Stycznia 2021 4 minuty temu, Duudi napisał: Witam. Mam problem z moim Audi A4 b8 2.0 tdi 143. Gdy jest zimny silnik nie równo pracuje tzn. Ma drgania lecz skazówka od obrotów stoi w miejscu. Gdy się rozgrzeje wszystko jest ok. Ktoś pomorze Przez jaki czas to się dzieje od odpalenia zimnego silnika?
Duudi Opublikowano 6 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2021 Najgorzej jest pierwsze 5 min potem jest tak że równo chodzi i tak na zmianę. Gdy silnik już się rozgrzeje do ok 70 stopni wszystko jest ok
pelonek1 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Obstawiałem świece żarowe, jednak jeśli to tak długo to nie to. Może ktoś mądrzejszy się wypowie w temacie. Skanowałeś samochód, nie ma błędów?
Duudi Opublikowano 6 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2021 Błędów brak jeżdżę nim dwa lata i nic się nie działo lecz zauważyłem że ciężej odpala i też myślałem nad swiecami
pelonek1 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Pytałem, czy nie ma błędów zapisanych w sterownikach.
RALF76 Opublikowano 7 Stycznia 2021 Opublikowano 7 Stycznia 2021 może świece słabo grzeją lub prąd do nich nie dochodzi
Rekomendowane odpowiedzi