Opublikowano 7 Stycznia 20215 l Witam Mam problem z Audi B6 2002r. chodzi o szumy radia przy włączeniu świateł mijania LED. Wyczytałem, że może pomóc stabilizator 7812, ale chciałem zweryfikować czy to prawda, a jeśli tak, to jak i gdzie go zamontować... Dzięki
Opublikowano 7 Stycznia 20215 l Autor 2 godziny temu, pila24 napisał: Najlepszym sposobem jest powrót do właściwego źródła światła ? Dzięki za sugestię. Auto nabyłem 3 dni temu z takimi już światłami. Świecą idealnie, nikogo nie oślepiają, więc wolałbym je zostawić. Poproszę o inną poradę
Opublikowano 7 Stycznia 20215 l Autor 1 godzinę temu, Muskel1 napisał: Zapytaj w takim razie na przeglądzie technicznym. Znakomity pomysł. Musiałem się urodzić pod szczęśliwą gwiazdą, że napotkałem tu Ciebie.
Opublikowano 7 Stycznia 20215 l Pochwal się jakiego masz moda na przeglądzie skoro uważasz, że chcesz tak zostawić. Nie wstydź się. Edytowane 7 Stycznia 20215 l przez Muskel1
Opublikowano 7 Stycznia 20215 l Autor Jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to wróć do lekcji i przestań nabijać posty zaśmiecając temat.
Opublikowano 7 Stycznia 20215 l Mam kolego, dla Ciebie może nie jest to ciekawe bo masz to gdzieś, że walisz innym po oczach. Najważniejszę, że Ty masz ledy Nie jesteś sam na drogach.
Opublikowano 7 Stycznia 20215 l Autor Jeśli Jaśnie Pan by raczył czytać ze zrozumieniem, to by wiedział, że moje światła właśnie świecą bardzo dobrze i nie oślepiają. Zdecydowanie działają na plus jeśli chodzi o bezpieczeństwo moje, a tym samym też innych. Chciałem je zostawić przynajmniej do wiosny bo teraz jeżdżę w sumie tylko po zmroku. Proponuję zakończyć nasz dialog w tym miejscu, bo podejrzewam, że zaraz padnie "wszystkie ledy oślepiają i mordują ludzi" czy inna bzdura.
Opublikowano 20 Stycznia 20215 l A co to masz za LED'y? Ja mam praktycznie całe auto w LED i nie mam absolutnie żadnych szumów (90% to od Promotor Light Devices), nawet dołożyłem czujniki parkowania na tył i też działają bardzo dobrze. Edytowane 20 Stycznia 20215 l przez Ivanek
Opublikowano 20 Stycznia 20215 l Autor No niestety nie wiem co to za Ledy-y. Kupiłem auto już z nimi. Świecą bardzo dobrze, ale skoro powodują zakłócenia, to nie podejrzewam aby były z górnej półki.
Opublikowano 20 Stycznia 20215 l Lampa nie ma homologacji na LEDY więc nie cwaniakuj. Przywróć oświetlenie do orginału a nie będziesz miał problemów.
Opublikowano 20 Stycznia 20215 l Kolega wie lepiej, ma dobrze światła ustawione więc nikogo nie oślepia i przyczynia się tym jednoznacznie do polepszenia bezpieczęństwa na drogach. Ch..j z homologacją, co oni na ten temat mogą wiedzieć