zionx Opublikowano 8 Stycznia 2021 Opublikowano 8 Stycznia 2021 Witam Czy pilot z poniższej aukcji zagada z A4 B7? KLUCZYK Z ELEKTRONIKĄ PILOT AUDI A3 A4 A6 A8 Q3 Q5 Poznań - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz z Poznań - KLUCZYK Z ELEKTRONIKĄ PILOT AUDI A3 A4 A6 A8 Q3 Q5, na Allegro.pl, za 119,99 zł w kategorii... Jak tak, to potem kwestia wyciągniecia pinu immo i zakodowania klucza vcds'em ? Pozdr
pila24 Opublikowano 8 Stycznia 2021 Opublikowano 8 Stycznia 2021 21 minut temu, zionx napisał: Witam Czy pilot z poniższej aukcji zagada z A4 B7? KLUCZYK Z ELEKTRONIKĄ PILOT AUDI A3 A4 A6 A8 Q3 Q5 Poznań - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz z Poznań - KLUCZYK Z ELEKTRONIKĄ PILOT AUDI A3 A4 A6 A8 Q3 Q5, na Allegro.pl, za 119,99 zł w kategorii... Jak tak, to potem kwestia wyciągniecia pinu immo i zakodowania klucza vcds'em ? Pozdr Transponder po prostu się przekłada,vcds nie dopisze kluczyka do immo w b7. Możesz za to dodać pilota do modułu komfortu za pomocą vcds. Czy zadziała? Trzeba sprawdzić samemu
zionx Opublikowano 8 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2021 Ale ja chcę dorobić drugi klucz, więc nie będę przekładać transpondera. Kiedyś był taki myk że magikowi dawało się pilot sprawny i czysty i jakimś dyngsem "przekopiowywał" dane do czystego, da się tak w B7? Vcds'em nie zakoduje pastylki jak będę miał pin?
zionx Opublikowano 8 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2021 Silnik ma coś do rzeczy? Profil mam uzupełniony, 1.8tq bfb
Banan Opublikowano 8 Stycznia 2021 Opublikowano 8 Stycznia 2021 Tak ma znaczenie - masz immo3 czyli powinno pójść vcdsem 2.0tdi/3.0tdi i 2.0tfsi/3.2fsi maja immo4 i tam już vcds nie da rady - trzeba mieć już sprzęt i kluczyk przygotować pod dane auto
zionx Opublikowano 8 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2021 (edytowane) Ok. To idąc za ciosem, możecie kogoś polecić z Bielska-Białej lub okolic kto mi wyciągnie kod immo z licznika? Już poczytałem pare tematów że zakup kabla i oprogramowania typu dash czy inne mija się z celem, bo koszty idą w tysiące.. @edit Mam 1 klucz z pilotem i jeden płaski plastikowy (chyba z wtopionym transponderem), nie mam przywieszki z pinem, podobno już takowej audi nawet nie dawało od 2000r (?) Edytowane 8 Stycznia 2021 przez zionx
Rekomendowane odpowiedzi