FhC Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Witam serdecznie, szukam pomocy (odpłatnej oczywiście - na terenie śląska), specjalisty od odczytu PIN'u z RNS-E. W serwisie Audi to koszt 150zł ale terminy odległe. Proszę o informację na PW bądź tutaj gdzie i do kogo można się zgłosić w tej sprawie. Pozdrawiam
Bart-S Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zapobiegawczo zapytam Czy razem z papierami i instrukcjami do samochodu nie dostałeś ori książki do RNS-a? PIN jest na naklejce na wewnętrznej stronie okładki...
FhC Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Dostałem, wszystko posiadam. Oczywiście z wyciętym kodem.
pre_pl Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Dostałem, wszystko posiadam. Oczywiście z wyciętym kodem. Jeśli masz możliwość, spróbuj zadzwonić do dealera w Niemczech, ja również otrzymałem taki komplet "wycięty". Na szczęście szybko zareagowałem, sprzedawca zaraz dzwonił do serwisu i w 1 minutę miał kod. Fakt, że działo się to w Niemczech... Ale może spróbuj, najlepiej oczywiście po niemiecku. W Polsce są sami idioci i nie ma podejścia do człowieka (klienta) ps. choć kod do radia w poprzednim audi, w Polsce udało mi się bez kasy załatwić....
FhC Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Może jeszcze po niemiecku bym się dogadał, ale samochód z Belgii a tam jakiś Francuski i Flamencki z tego co się orientuje :-)
szogun0 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Podjedź do Kobra7, ma co nieco do tego. Powinien szybko i sprawnie to załatwić.
ykk Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Podjedź do Kobra7, ma co nieco do tego. Powinien szybko i sprawnie to załatwić. Dokladnie tak. Ale skad mamy wiedziec skad jest kolega, skoro nie nawet raczyl napisac gdzie ten parking sie znajduje..? Jesli na nim mieszka.. :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi