ADHDmfe Opublikowano 13 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2021 1 minutę temu, dekiel 13 napisał: DB9 też blacharz robił czy to Twoje ? RS'ek ma jeszcze zdjęcia z bentleyem, maserati, mustangami i innymi które serwisuje na moim warsztacie
DarekS4 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Opublikowano 13 Stycznia 2021 super robota poproszę namiar na blacharza na PW
afroo. Opublikowano 13 Stycznia 2021 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Pięknie się dzieje Dobrze wiedzieć, że VC to Ty. ; ) Pamiętam jeszcze, jak poczciwą B5ką jeździłeś i brałeś ode mnie części rowerowe
ADHDmfe Opublikowano 13 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2021 8 minut temu, afroo. napisał: Pięknie się dzieje Dobrze wiedzieć, że VC to Ty. ; ) Pamiętam jeszcze, jak poczciwą B5ką jeździłeś i brałeś ode mnie części rowerowe Tak było zresztą rame Irona mam do dzisiaj jako pamiątke
dayd_4 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Kawał roboty, ale widać po zdjęciach, że coś tam z prawej strony się działo, więc pewnie padła decyzja, że jak już naprawiać blacharkę, to na grubo. za ilość włożonej pracy. Obserwujemy, kibicujemy
ADHDmfe Opublikowano 13 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2021 1 godzinę temu, dayd_4 napisał: Kawał roboty, ale widać po zdjęciach, że coś tam z prawej strony się działo, więc pewnie padła decyzja, że jak już naprawiać blacharkę, to na grubo. za ilość włożonej pracy. Obserwujemy, kibicujemy Założenie przerobienia go na rs4 było jeszcze przed zakupem auta, ale fakt coś się działo.. tak serwis audi w Warszawie zabezpieczył blachę po naprawie blacharskiej w 2010 roku chyba
Karasik2 Opublikowano 15 Stycznia 2021 Opublikowano 15 Stycznia 2021 No ładne cacko niezle sie zapowiada
Rekomendowane odpowiedzi