tommylee Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 witajcie Jestem w szoku bo dziś sprawdzam olej i wyciągając bagnet był pęknięty i się złamał w ręku!!!! O co kaman? Jego numer to: 06C 115 611 D czy ktoś może to sprawdzić w ETCE ile to kosztuje i czy jest to tylko bagnet dedykowany do 3.0V6 (ASN)?? Oczywiście jeżeli ktoś z forumowiczów ma przypadkiem taki bagnet to biorę w ciemno
Copywriter Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Może któryś z Allegro? Wpisz: bagnet oleju audi... i popatrz, bo tam sporo tego
tommylee Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Może któryś z Allegro? Wpisz: bagnet oleju audi... i popatrz, bo tam sporo tego żaden pasuje, mało jest części do tego silnika Dobra temat rozpoznany ASO - 40zł czyli grosze. Temacik do zamknięcia
oooalfredooo Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zlamal sie sam bagnet czy to zlacze plastikowe? Jak zlacze to istnieje mozliwosc zalozenia na to gomowego werzyka i wtedy slozy on jako forma polaczenia.
kuchar27 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Mialem podobny problem polamal sie plastik na koncowce.Jezdze z tym jak narazie jakos dziala niemam czasu tego zrobic
mirek__b Opublikowano 28 Maja 2019 Opublikowano 28 Maja 2019 W dniu 6.04.2009 o 22:41, tommylee napisał: witajcie Jestem w szoku bo dziś sprawdzam olej i wyciągając bagnet był pęknięty i się złamał w ręku!!!! O co kaman? Jego numer to: 06C 115 611 D czy ktoś może to sprawdzić w ETCE ile to kosztuje i czy jest to tylko bagnet dedykowany do 3.0V6 (ASN)?? Oczywiście jeżeli ktoś z forumowiczów ma przypadkiem taki bagnet to biorę w ciemno Jakby ktoś tego szukał w 2019 lub później, to serwis Audi w Poznaniu, ma to od ręki. Koszt ok. 60 PLN. Mój oryginał był 06C 115 630 E. Zakupiłem w serwisie 06C 115 611 K. Są takie same. Długość ok. 75 cm.
Rekomendowane odpowiedzi