Syyyyyba Opublikowano 21 Stycznia 2021 Opublikowano 21 Stycznia 2021 Autko posiadam a4 b7 avant 2006 rok. Trochę grzebałem ale chyba nie umiejętnie, chce zakupić grill "plaster" wiem że bodajże do zwykłej wersji audi pasuje.. ale nigdy nie rozbierałem tego wiec nawet nie wiem od czego tam zacząć jakie śruby itd. Może ktoś coś podpowiedzieć? i czy zrobię to sam. Atrapa grill Audi A4 B7 04-08 RS look black połysk Rymanów Zdrój - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz Atrapa grill Audi A4 B7 04-08 RS look black połysk z Rymanów Zdrój na Allegro.pl, za 385 zł w kategorii {Części samochodowe} - {Części karoserii}. Opinie i recenzje czy warto kupić ofertę id:...
kubicv10 Opublikowano 25 Stycznia 2021 Opublikowano 25 Stycznia 2021 (edytowane) Witaj, robiłem to u siebie i żeby wymienić grill musisz ściągnąć cały zderzak. Grill z tego co pamiętam jest przykręcony w paru miejscach do zderzaka. Ogólnie operacja nie jest trudna. Śruby od zderzaka są w nadkolach chyba po 3, od spodu jeśli masz osłonę, i od góry bodajże dwie(torx) troszkę schowane w okolicy grilla i sam grill też jest przykręcony, ale jak podniesiesz maske to od razu zobaczysz gdzie. Przy nadkolach trzeba sie trochę powygimnastykować. Dodam, że dużo lepiej wygląda jeśli dołożysz też taką "siatkę, plaster" w miejsca gdzie są zaślepki halogenów. Ja niestety nie zrobiłem tego od razu i ściągałem drugi raz ale według mnie warto! Pozdrawiam Edytowane 25 Stycznia 2021 przez kubicv10
Syyyyyba Opublikowano 25 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2021 a możesz podrzucić fotę jak to u ciebie wygląda?
kubicv10 Opublikowano 25 Stycznia 2021 Opublikowano 25 Stycznia 2021 Tak to wygląda u mnie. Trochę za drobną siatkę wybrałem ale i tak za***iście
Syyyyyba Opublikowano 25 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2021 (edytowane) Ładnie jest . A ta siatka to po prostu przyklejana? Edytowane 25 Stycznia 2021 przez Syyyyyba
kubicv10 Opublikowano 25 Stycznia 2021 Opublikowano 25 Stycznia 2021 Jak ściągniesz atrapy, które maskują wloty to bedzisz miał zatrzaski, które je trzymały. Najpierw dociąłem a potem ułożyłem siatkę tak żeby zatrzaski trafiły na te oczka w siatce, nałożyłem i delikatnie zacisnalem żeby siedziało. Dlatego lepiej uważać żeby nie urwać żadnego zaczepu, bo może odstawać i lepiej jest kupić siatkę z "większym oczkiem" moje były za małe i dodatkowo musiałem je rozchylać żeby się wsunęły.
Syyyyyba Opublikowano 26 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2021 Wziąłem z czarnym chromem zobaczymy jak to będzie wyglądać
Syyyyyba Opublikowano 27 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2021 zawsze reling do okoła grilla można plasti-lak siknąć na chrom
Rekomendowane odpowiedzi