dudi75 Opublikowano 3 Lutego 2021 Opublikowano 3 Lutego 2021 Witam jak rezelem moja poczciwa a4b5 minelo juz grubo ponad 10lat. Znow postanowilem cos po kombinowac a ze lubie ropniaki to zastanawiam sie nad 2.0 TDI lub 3.0TDI , dodam ze wolal bym bude B7 . Plan jest na ~`300KM - 330KM . Ma moze ktos na forum jakies grube projekty aby podejrzec graty , podstawowte graty kojarze ale bardziej niteresuje mnie jakie wytyski jakie turbo to danego modelu aby uzyskac zaplanowane moce . Np. jakie wtryski i turbo zapakowac do 3.0TDI z silnikiem 204KM a jakie do 2.0 TDI 170KM . Moze na forum i jest cos napisane ale zona mnie napiernicza ze za duzo siedze przy kompie wiec potrzebuje waszej pomocy . Pozdrawiam
george Opublikowano 3 Lutego 2021 Opublikowano 3 Lutego 2021 Przykład projektu na bazie 3,0 TDI, wcześniej 2,0 TDI
golden87 Opublikowano 8 Marca 2021 Opublikowano 8 Marca 2021 W dniu 4.02.2021 o 10:18, dudi75 napisał: Dzieki za info mega projekt Mysle nad sprzedaniem swojej, jak zainteresowany pisz priv ;-) Swego czasu szedłem łeb w łeb z Danielem, zanim oczywiście poleciał swap Bo Daniel to już mega grubo idzie hehe
Rekomendowane odpowiedzi