Gość Opublikowano 8 Lutego 2021 Opublikowano 8 Lutego 2021 (edytowane) Witam wszystkich, mam problem od tygodnia. Po kupnie auta chciałem zamknąć auto z pilota. Zamyka, ale musze podejść blisko szyby kierowcy albo blisko wlewu paliwa. Wyjąłem pompkę działa prawidłowo, otwiera zamyka. Z kluczyka działa normalnie. Moje pytanie jest takie, gdzie znajduje się antena od centralnego zamka. Czy jesteście w stanie jakoś mi pomoć, doradzić lub narowadzić na jakis trop? Edytowane 17 Lutego 2021 przez Bartek1993
Gość Opublikowano 8 Lutego 2021 Opublikowano 8 Lutego 2021 (edytowane) 9 minut temu, Fazii napisał: Baterie w pilocie wymienione? tak, wymienione. nie swieci rowniez kontrolka przy ryglu na drzwiach kierowcy i pasazera, kierunki mrygaja jak sie zamknie auto Edytowane 8 Lutego 2021 przez Bartek1993
Gość Opublikowano 8 Lutego 2021 Opublikowano 8 Lutego 2021 (edytowane) Temat można zamknąć. Problem rozwiązany. Edytowane 10 Lutego 2021 przez Bartek1993
Władcapierścionkuf Opublikowano 16 Lutego 2021 Opublikowano 16 Lutego 2021 Witam, kolego możesz napisać co było powodem słabego zasięgu i jak rozwiązałeś problem? Mam taką samą sytuację
Gość Opublikowano 17 Lutego 2021 Opublikowano 17 Lutego 2021 Ja dołożyłem przewód(ok 2m) do pinów 1 i 7 (antena i ekran)w kostce po prawej stronie na zdjęciu. Kabel schowałem narazie pod półkę ale muszę znaleźć inne rozwiązanie. Teraz pilot działa z kilku/ kilkunastu metrów bez problemu. Może u Ciebie też to pomoże. Wcześniej podłączałem kable nie do tych pinów co trzeba bo miałem inny opis kostek znaleziony gdzieś na necie.
Rekomendowane odpowiedzi