Bimberson Opublikowano 15 Lutego 2021 Opublikowano 15 Lutego 2021 Witam w piątek odstawiam sedana b6 ly7w na przyciemnianie szyb nad jakim % się zastanowić żeby ładnie wyglądała?
sopin Opublikowano 15 Lutego 2021 Opublikowano 15 Lutego 2021 Mojemu Bratu ostatnio na 2 stacjach Diagnostycznych, nie chcą podbić przeglądu z przyciemnianymi ,mówią że jakiś nowy przepis wyszedł.
Tkoczu_ Opublikowano 15 Lutego 2021 Opublikowano 15 Lutego 2021 18 minut temu, sopin napisał: Mojemu Bratu ostatnio na 2 stacjach Diagnostycznych, nie chcą podbić przeglądu z przyciemnianymi ,mówią że jakiś nowy przepis wyszedł. To chyba przednie miał za mocno ?
dekiel 13 Opublikowano 15 Lutego 2021 Opublikowano 15 Lutego 2021 19 minut temu, sopin napisał: Mojemu Bratu ostatnio na 2 stacjach Diagnostycznych, nie chcą podbić przeglądu z przyciemnianymi ,mówią że jakiś nowy przepis wyszedł. Jaki ? konkretnie , jak się powołują powinni podać konkretną podstawę prawną . 1
Bimberson Opublikowano 15 Lutego 2021 Autor Opublikowano 15 Lutego 2021 (edytowane) Godzinę temu, dekiel 13 napisał: 20% wystarczy . 20% w sensie przepuszczania? Czy jak :/ ziezielony trochę w temacie jestem hehe Edit Dobra ogarnęłam ze 20% przepuszczania, a jakbym dał troszkę ciemniejsza jak by to wyglądało? Edytowane 15 Lutego 2021 przez Bimberson
Bimberson Opublikowano 15 Lutego 2021 Autor Opublikowano 15 Lutego 2021 Znajomy mi coś mówił żeby dać 5%
dekiel 13 Opublikowano 15 Lutego 2021 Opublikowano 15 Lutego 2021 Przyciemnione o 20% , czyli jak masz 100 % przepuszczania światła na zwykłej szybie okiennej w domu to przyciemnienie o 20% bedzie delikatne, Weż pod uwagę że auto fabrycznie ma przyciemnione delikatnie szyby / przepuszczalność ok. 70% bodajże /.
Krzysiek15255 Opublikowano 16 Lutego 2021 Opublikowano 16 Lutego 2021 Nie wiem jak w Audi ale pewnie podobnie. Miałem wcześniej Accorda VI Coupe z przyciemnionymi szybami. Po kilku kontrolach dałem sobie spokój i zerwałem folie z przednich bocznych szyb. Zanim to jednak zrobiłem sprawdziłem na stacji jaką przepuszczalność miała folia. Oryginalna szyba przednia miała przepuszczalność światła na poziomie 76%. Boczne bodajże około 25%. Domyślam się, że w Audi poziom przyciemnienia oryginalnej szyby przedniej jest na podobnym poziomie. Co do poziomu przyciemnienia na grupie fb Audi A4 lub tu na forum są zapewne fotki aut z opisem poziomu przyciemnienia. Wystarczy poszukać.
Rekomendowane odpowiedzi