Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Drzwi tylne lewe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z otwarciem drzwi tylnych lewych w moim a4 b7 avant. Otóż nie mogę w żaden sposób otworzyć drzwi, ani od zewnątrz, ani od środka (blokada dziecięca) proszę pomóżcie jeśli ktoś miał podobny problem i rozwiazal go jakoś. Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Nikt nic nie pomoże?

Opublikowano

Próbowałeś zamknąć ręcznie od strony kierowcy i odblokować? Jakieś błędy moduł komfortu pokazuje?

Opublikowano

Poruszaj kablami w przelotce miedzy słupkiem, a drzwiami. Pewnie kable się poprzecierały. Może załapie i się da otworzyć. 

Opublikowano

Nawet jeżeli, od środka powinien bez problemu drzwi otworzyć ?

Opublikowano
  • Autor

Panowie, od środka też nie da rady otworzyć, ponieważ blokada dla dzieci jest ustawiona

Opublikowano
  • Autor

A dodam jeszcze że nie mam ze sobą komputera by się podpiąć, jestem w Norwegii a komp został w pl

Opublikowano

Otwórz drzwi kierowcy i stamtąd powinien być dostęp do wiązki drzwi pasażera, zrób jak przem8 pisze.

Opublikowano
  • Autor

Dobrze, a jak nie pomoże?

Opublikowano

To szukasz magika w okolicy żeby to zrobił. Niestety bez kompa szukanie przyczyny to wróżenie z fusów.

Opublikowano

Kolego moim zdaniem wiązka na 99% to wiązka, sam naprawiałem dziś właśnie - też tylne lewe drzwi.

Opublikowano
  • Autor

Ok sprawdzę tą wiązkę i dam znać

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Witam, w końcu miałem trochę czasu by to sprawdzić, Niestety po grzebaniu w wiązce kabli nic się nie zmieniło, dalej nie mogę otworzyć drzwi, wydaje mi się że spadła linka od klamki, bo luźniej chodzi od pozostałych, elektryka działa bo słychać jak blokuje i otwiera zamek centralny, ale bez efektu

Opublikowano

Linki same z siebie nie spadają, musiało być tam coś już wcześniej źle poskładane. W sumie jak od dołu nie ma śruby jak w przednich drzwiach, to da radę zdjąć tapicerkę bez otwierania drzwi, jedynie kołki montażowe na bank wszystkie pozrywasz.