Marcinlbn24 Opublikowano 16 Lutego 2021 Opublikowano 16 Lutego 2021 Witam proszę o pomoc w odczycie logów Bezyna: Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie... Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie... Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie... LPG: Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie... Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie...
Langista Opublikowano 16 Lutego 2021 Opublikowano 16 Lutego 2021 (edytowane) Podczas logów sprawdzałeś temperaturę z tych grup, które Ci podawałem wcześniej? Mega ubogo idzie.. Nie masz błędów sondy lambda? Edytowane 16 Lutego 2021 przez Langista
Marcinlbn24 Opublikowano 16 Lutego 2021 Autor Opublikowano 16 Lutego 2021 (edytowane) 6 minut temu, Langista napisał: Podczas logów sprawdzałeś temperaturę z tych grup, które Ci podawałem wcześniej? Mega ubogo idzie.. Nie masz błędów sondy lambda? A nie ma tak tego? Jakie to miały być grupy ? Takie mam błędy Edytowane 16 Lutego 2021 przez Marcinlbn24
Langista Opublikowano 16 Lutego 2021 Opublikowano 16 Lutego 2021 (edytowane) No to wszystko jasne. Padła Ci sonda lambda i to ona najprawdopodobniej robi takie zamieszanie. Nie masz check'a na liczniku? O.o Czy po wykasowaniu błędu wraca? Trzeba by przeprowadzić test sondy lambda żeby się upewnić. Edytowane 16 Lutego 2021 przez Langista
Marcinlbn24 Opublikowano 16 Lutego 2021 Autor Opublikowano 16 Lutego 2021 1 minutę temu, Langista napisał: No to wszystko jasne. padła Ci sonda lambda i to ona najprawdopodobniej robi takie zamieszanie. Nie masz check'a na liczniku? O.o Sonda a ktora ? Mam czasem ale zawsze było to prez 16804 katalizatora
Marcinlbn24 Opublikowano 16 Lutego 2021 Autor Opublikowano 16 Lutego 2021 5 minut temu, Marcinlbn24 napisał: Sonda a ktora ? Mam czasem ale zawsze było to prez 16804 katalizatora Tak błędy sondy są od 2 dni i co chwile się pojawiają
Marcinlbn24 Opublikowano 16 Lutego 2021 Autor Opublikowano 16 Lutego 2021 17 minut temu, Langista napisał: No to wszystko jasne. Padła Ci sonda lambda i to ona najprawdopodobniej robi takie zamieszanie. Nie masz check'a na liczniku? O.o Czy po wykasowaniu błędu wraca? Trzeba by przeprowadzić test sondy lambda żeby się upewnić. A czy mogę ta sondę sprawdź moim vag mini? Bo te kogi robił kolega do którego mam 50 km
przem8 Opublikowano 16 Lutego 2021 Opublikowano 16 Lutego 2021 Kasowane były błędy zaraz przed logami? To są błędy od drugiej sondy, a błąd kata może być przez źle wystrojone lpg, które jest dramatem u Ciebie.
Marcinlbn24 Opublikowano 16 Lutego 2021 Autor Opublikowano 16 Lutego 2021 (edytowane) 2 minuty temu, przem8 napisał: Kasowane były błędy zaraz przed logami? To są błędy od drugiej sondy, a błąd kata może być przez źle wystrojone lpg, które jest dramatem u Ciebie. Skasowałem zaraz jakieś 50 km przed logami gaz zakładał wcześniejszy wlasciciel j jest na gwarancji a czemu jest gaz źle .? Bład jest chyba przez bram katalizatora bi go nie mam Edytowane 16 Lutego 2021 przez Marcinlbn24
przem8 Opublikowano 16 Lutego 2021 Opublikowano 16 Lutego 2021 Bo jest ubogo w ciul. Jak jeździłeś na gazie przez te 50km przed logami to rozwaliło mape pb i te logi są niemiarodajne na benie. Zawsze się kasuje błędy przed logami, nawet jak ich nie ma, podstawowa zasada.
przem8 Opublikowano 16 Lutego 2021 Opublikowano 16 Lutego 2021 Jak nie masz kata to będą takir błędy więc co się dziwisz. Jedź do tunera niech Ci ogarnie w sofcie. Masz takich dwóch pod nosem..
Marcinlbn24 Opublikowano 16 Lutego 2021 Autor Opublikowano 16 Lutego 2021 2 minuty temu, przem8 napisał: Jak nie masz kata to będą takir błędy więc co się dziwisz. Jedź do tunera niech Ci ogarnie w sofcie. Masz takich dwóch pod nosem.. Jutro pojadę gdzieś ustawić lpg bo ci co zakladali to barany byłem tydzień temu ustawić j dalej to samo A u kogoś mogę ten błąd kata usunąć? Czyli u mnie sonda nie działa?
przem8 Opublikowano 16 Lutego 2021 Opublikowano 16 Lutego 2021 4 minuty temu, Marcinlbn24 napisał: Jutro pojadę gdzieś ustawić lpg bo ci co zakladali to barany byłem tydzień temu ustawić j dalej to samo A u kogoś mogę ten błąd kata usunąć? Czyli u mnie sonda nie działa? Szkoda tłumaczyć... Skontaktuj się z @soul87 albo @Galetto z softmod i będziesz miał wszystko zrobione z gazem. Najpierw na pb musi być dobrze potem gaz taka zasada, a po tych logach to dobrze nie jest ale to Ci chłopaki zweryfikują.
Langista Opublikowano 17 Lutego 2021 Opublikowano 17 Lutego 2021 6 godzin temu, Marcinlbn24 napisał: Jutro pojadę gdzieś ustawić lpg bo ci co zakladali to barany byłem tydzień temu ustawić j dalej to samo A u kogoś mogę ten błąd kata usunąć? Czyli u mnie sonda nie działa? Jak nie masz kata, to pierwsze co przy tej operacji trzeba było zrobić, to programowo wykastrować go z sond lambda, aby nie robiły korekt wziętych z d*py. Tego swoim interfejsem nie zrobisz, zrób jak przem8 pisze.
soul87 Opublikowano 17 Lutego 2021 Opublikowano 17 Lutego 2021 Przypadek przejęty, bedziemy naprawiac babole 1
Marcinlbn24 Opublikowano 21 Lutego 2021 Autor Opublikowano 21 Lutego 2021 Soul87 dobra robota ograneleś wszystko polecam kolegę jeszcze zrobił mapkę
Rekomendowane odpowiedzi