Muskel1 Opublikowano wczoraj o 21:30 Opublikowano wczoraj o 21:30 Każde auto ma indywidualne wyposażenie i zielone menu musi być do niego dopasowane.
Bystry101 Opublikowano wczoraj o 21:39 Opublikowano wczoraj o 21:39 5 minut temu, Muskel1 napisał(a): Każde auto ma indywidualne wyposażenie i zielone menu musi być do niego dopasowane. A czy możesz mi pomóc ? Mam takie samo MMI 3g+ w moim Q7. Trochę poprzestawiałem i mam dokładnie taki sam problem jak kolega który wcześniej to opisał. Dodatkowo mam pneumatyczne zawieszenie i kamerę cofania z czujnikami przód i tył. Na szybie nic się nie wyświetla.. Nie dział mi również zegarek, nie mogę go przestawić. Bardzo roszę o pomoc bo jesteś ostatnią osobą którą szukałem od wielu dni!!! Pisałem już na różnych forach ale nikt nawet nie chciał odpowiedzieć żeby pomóc...
Bystry101 Opublikowano wczoraj o 21:49 Opublikowano wczoraj o 21:49 5 minut temu, Muskel1 napisał(a): Tzn. jaki problem? Co dokładnie? Nie moge ustawić ręcznie zegarka, automatyczna synchronizacja też nie działa. Nie podświetlają się funkcje w menu. Nie działa kamera cofania a zanim nagrzebałem to działała. Wyświetliło mi się webasto choć w moim samochodzie tego nie mam. Nie działa multifunkcyjna kierownica.
Bystry101 Opublikowano wczoraj o 21:56 Opublikowano wczoraj o 21:56 1 minutę temu, Muskel1 napisał(a): Co robiłeś? Zmieniałeś? Tylko w opcji CAR naklikałem. Poza tym nic więcej nie dotykałem. NIe zrobiłem zdjęć jak było fabrycznie ustawione a później trochę spanikowałem jak zaczęły znikać kolejne funkcje. Próbowałem to z pamięci przywrócić ale jak widać moja pamięć jest zawodna a ja za daleko zabrnąłem. Byłem pewny ,że można zrobić reset i wszystko wróci do fabrycznych ustawień ale się pomyliłem kiedy zacząłem zagłębiać się w temat.
Muskel1 Opublikowano wczoraj o 22:01 Opublikowano wczoraj o 22:01 Bez ponownego ustawienia näreset nic nie da.
Bystry101 Opublikowano wczoraj o 22:06 Opublikowano wczoraj o 22:06 Teraz, Muskel1 napisał(a): Bez ponownego ustawienia näreset nic nie da. No właśnie... dlatego bardzo proszę o pomoc w ustawieniu tego tak jak było. Menu mam dokładnie takie samo jak u kolegi któremu wcześniej pomogłeś więc mogę skorzystać z jego scrinów i podobnie ustawić u siebie. Powiedz tylko czy to wystarczy czy muszę dodatkowo coś przestawiać z zawieszeniem, kamerą i zegarkiem??? A przy okazji czy orientujesz się z automatycznie ustawioną godziną czy da się to wogóle uruchomić w MMI 3g+? Już w sumie najmniej mi na tym zależy byle dało się ręcznie ustawić. To też trochę wina tego że zmieniałem akumulator i myślałem, że tam ustawię automatyczną zmianę czasu i daty... i nabroiłem
Bystry101 Opublikowano wczoraj o 22:10 Opublikowano wczoraj o 22:10 Z tego co pamiętam to było włączone też doświetlanie zakrętów...
Bystry101 Opublikowano wczoraj o 22:31 Opublikowano wczoraj o 22:31 20 minut temu, Bystry101 napisał(a): Z tego co pamiętam to było włączone też doświetlanie zakrętów... I klimę mam 4 strefową.
Bystry101 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Jeśli mógłbyś to podaj nr tel. Na WhatsApp będzie łatwiej i pokazał bym na bieżąco co u mnie nie działa. Mój nr to 736 882 883
Muskel1 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Wrzuć zdjęcia z wszystkich ustawień w Car. Wrzuć pełny auto-scan z zrobiony za pomocą VCDS.
Bystry101 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu 2 godziny temu, Muskel1 napisał(a): Wrzuć zdjęcia z wszystkich ustawień w Car. Wrzuć pełny auto-scan z zrobiony za pomocą VCDS. Już udało mi się wszystko ustawić oprócz kamery cofania. Menu kamery nie jest podświetlone. Poza tym nawet zegarek zaczął działać. Będzie łatwiej. Mas jakiś pomysł jak ustawić tą kamerę?
Bystry101 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 1 godzinę temu, Muskel1 napisał(a): Wrzuć pełny auto-scan. Zamówiłem dopiero vagcan więc na tą chwilę nie mam.
Muskel1 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Kamera jest fabrycznie czy dokładana?
Bystry101 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 11 minut temu, Muskel1 napisał(a): Kamera jest fabrycznie czy dokładana? Kamera jest fabryczna
Bystry101 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 17 minut temu, Muskel1 napisał(a): Rzucę później okiem na ustawienia. Będę bardzo wdzięczny.
Muskel1 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) Popraw jak na screenach. Po poprawkach reset mmi jak na poniższym filmiku. Edytowane 8 godzin temu przez Muskel1
Rekomendowane odpowiedzi