karolpili Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Witam wszystkich Mam takie pytanie: czy podłączając instalacje elektryczną haka holowniczego, potrzebny jest jakiś moduł czy może można podłączyć to jakoś bezpośrednio do lampy? jest to audi A4 B6 2002r. z góry dziękuje za odpowiedz. POZDRAWIAM
.Pablo. Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 A po co ci moduł ciągniesz kable z lampy albo od razu z wiązki i wszystko hula jak należy
karolpili Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2009 a jak długo jeździsz na takim czymś? nic się nie stanie z komputerem? ..
jarko Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 a jak długo jeździsz na takim czymś? nic się nie stanie z komputerem? .. A czy komputer nadzoruje ile masz żarówek w światłach postojowych czy stopu Nie wspominając o kierunkowskazach... Przyczepa nie ma osobnego sterowania lampami, to jest przedłużenie oświetlenia tyłu Twojego auta
karolpili Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2009 pytam dlatego bo w modelu nowszym niż mój tzn. po 2004r. jest potrzebny moduł na 100% !
jarko Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 U mnie na pewno jest do lamp doprowadzona instalacja, a mam B5. Co do B6 pewności na 100% nie mam - stawiam że nie trzeba
Mirek156 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Tam znajdziesz wszystkie informacje. http://www.westfalia-automotive.de/index.php?id=54&L=4 powodzenia
Rekomendowane odpowiedzi