Kimas97 Opublikowano 26 Marca 2021 Opublikowano 26 Marca 2021 Witam serdecznie. Ostatnio zauważyłem pod autem, że delikatnie wycieka mi płyn do spryskiwaczy co ciekawe z tym problemem borykałem się w zeszłym roku. Mechanik u którego to robiłem zdiagnozował pompkę wymienił ale coś cieknie dalej ponoć to częsta przypadłość w A4 co to może być zbiornik? coś innego wiem, że to wróżenie z fusów tylko chce się nastawić co to może być.
Kimas97 Opublikowano 27 Marca 2021 Autor Opublikowano 27 Marca 2021 Tak mam ale ewidentnie cieknie gdzieś koło nadkola bo widzę pojedyncze plamy jak by z pod zbiornika.
hager84 Opublikowano 28 Marca 2021 Opublikowano 28 Marca 2021 Sprawdź czy czasami nie ma wycieku na łączeniach zbiorniczków mi tam ciekło
R4xx Opublikowano 28 Marca 2021 Opublikowano 28 Marca 2021 Ściągaj nadkole, 5 minut roboty. Nie ma co gdybać.
Kimas97 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Auto odebrane od mechanika okazało się że kapało z kilku miejsc pompki, gumowej uszczelki i jakiś przewód był zerwany przed zderzakiem. Wszystko ogarnięte i już nie cieknie temat można zamknąć.
Rekomendowane odpowiedzi