Opublikowano 16 Lutego 20242 l Autor T o jest dobre pytanie a jeszcze lepszym jest czy czerwone czy pomarańczowe choć chyba czerwo do mnie bardziej mówią.
Opublikowano 21 Lutego 20242 l Autor Dotarły nowe zabaweczki... Dziękuje @WojtekA6C7 Edytowane 21 Lutego 20242 l przez KoJ@K
Opublikowano 25 Lutego 20242 l Dawno mnie tu nie było... ale pierwsza myśl... @KoJ@K coś Ty w lotka bańkę pierdo.... ? ? ?
Opublikowano 26 Lutego 20242 l Autor A dziee tam bańke, gdyby banie wygrać to już by budowa domku leciała .... Czarnej raczej nie ma nigdzie na forum
Opublikowano 28 Lutego 20242 l Autor To tryb "show mode" ale ustawić do jazdy sobie mozna co sie chxe tak naprawde byle sie dało kierownica skrecac Rotory Hmmm...trwają negocjacje ...
Opublikowano 9 Marca 20242 l Jakie muszą być parametry felgi żeby felga była na równi z błotnikiem , Czy jak schodzisz tak nisko z zawieszeniem to czy tuleje gumowe wahaczy nie dostają po d*pie ?
Opublikowano 9 Marca 20242 l W dniu 7.02.2024 o 06:46, KoJ@K napisał(a): Piierwsze przebłyski wiosny ? Idealne koło koło do tego auta. Słowem A7 petarda. Piękna jest. Tylko te klekot pod maską mi tu nie gra a tak to cudeńko... Edytowane 9 Marca 20242 l przez kamelus_
Opublikowano 10 Marca 20242 l Autor "Żeby było na równi z błotnikiem" - to zależy przy jakiej wysokości auta, bo trzeba pamiętać, że im niżej schodzimy tym koła się bardziej chowają. Kurde, szczerze mówiąc to dokładnie nie wiem jak z tulejami, jest to tylko tak mocno opuszczane na postoju więc jakoś mega strasznie może nie cierpią