Hawaj Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 jak dla mnie to czerwone lampy,biale kierunki ,czarne lampy przednie to nieporozumienie,pozatym daj foty normalne a nie po photoshopie wybłyszczone,felgi w polerke !!!! wtedy dekiel bedzie pasowal do reszty
salata Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2009 Spoko przednie lampy beda zmienione na II lift takze beda pasowac, a co do zdjec to nie mam zamiaru dawac robionych komorka pod supermarketem :gwizdanie:
Hawaj Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 to w aparat trzeba zainwestowac lampki po lifcie w wesji angielskiej oczywiscie ?? a te co masz czarne w jakiej wersji sa ??
salata Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2009 aparat juz mam , a co do tych lamp to chetnie bym zamienil na te poliftowe albo sprzedal [br]Dopisany: 22 Czerwiec 2009, 19:10_________________________________________________no tylko w wersji ang :gwizdanie:
Skyliner89 Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 Kolor jak mój . Ten wzór felg jest oklepany... Poza tym przednie czarne lampy nie pasują do tyłu, jak już to jakieś ciemne lampy na tył, albo zespolone DEPO na przód. Tak to widze .
salata Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2010 Od dzis jestem posiadaczem A4 B6 AVF 1.9TDI kombi, takze juz niedlugo zaloze nowy temat, no i przede wszystkim z kierownica po normalnej stronie :>
Rekomendowane odpowiedzi