Opublikowano 17 Kwietnia 20215 l Ja jak co to szukam oryginału ze względu na fajną wklęsłość i sensowne ET a i tak jeszcze 10 mm dystansu będę musiał włożyć
Opublikowano 17 Kwietnia 20215 l Na tylnej klapie na krawędzi pod logo, to jest czarna listwa czy folia?
Opublikowano 17 Kwietnia 20215 l Autor To nic nie jest ;-) tak się światło załamuje w każdym b9 i złudzenie jest jakby była tam listwa. Tam jest porostu przetloczenie na klapie. Można tam dać listwę z polifta bo polift miał chromowana lub czarna listwę w tym miejscu ale wydaje mi się ze wtedy ten tył robi się za ciężki i lepiej jest tak jak teraz tym bardziej ze tak jak zauważyłeś efekt jest i tak taki jakby tam coś było ;-) tu widac ze nic nie ma ;-) Edytowane 17 Kwietnia 20215 l przez siemian
Opublikowano 17 Kwietnia 20215 l Ta listwa w polifcie pasuje do lini lamp poliftowych dlatego myślałem, że też dołożyłeś Ciekawe jak ona jest zamontowana oryginalnie. Klejona czy na zaczepach Edytowane 17 Kwietnia 20215 l przez Muskel1
Opublikowano 17 Kwietnia 20215 l Autor 4 minuty temu, Muskel1 napisał: Ta listwa w polifcie pasuje do lini lamp poliftowych dlatego myślałem, że też dołożyłeś Z jednej strony pasuje do lamp a z drugiej strony nie pasuje do nadwozia. Audi chyba chciało na siłe iść za trendem łączenia lamp i ta listwa w polifcie wyglada jakby ktoś sobie ja kupił na AliExpress i nakleił. a już w ogóle nie rozumiem łączenia lamp z chromowaną wstawka (i optyczne przedłużanie jej) listwa w black piano... Edytowane 17 Kwietnia 20215 l przez siemian
Opublikowano 17 Kwietnia 20215 l Czarna wygląda ładnie, chromowana, tak jak piszesz. Oczywiście logo też musi być wtedy czarne Edytowane 17 Kwietnia 20215 l przez Muskel1
Opublikowano 17 Kwietnia 20215 l 14 minut temu, siemian napisał: a już w ogóle nie rozumiem łączenia lamp z chromowaną wstawka (i optyczne przedłużanie jej) listwa w black piano... No tu akurat powinni 2 rodzaje lamp stosować. Chromowane i czarne.
Opublikowano 17 Kwietnia 20215 l Piekny kolor Ale brakuje chyba listwy tylnego dyfuzora..dajesz srebrną czy czerń?
Opublikowano 17 Kwietnia 20215 l Autor 9 minut temu, nerwos napisał: Piekny kolor Ale brakuje chyba listwy tylnego dyfuzora..dajesz srebrną czy czerń? Już jest. Piano black
Opublikowano 17 Kwietnia 20215 l Autor 30 minut temu, Muskel1 napisał: Czarna wygląda ładnie, chromowana, tak jak piszesz. Oczywiście logo też musi być wtedy czarne No i ta listwa jest tutaj na sile. A już w ogóle chrom w lampach, czarna listwa, srebrny znaczek, gdzie tu jakaś logika i estetyka ;-) Edytowane 17 Kwietnia 20215 l przez siemian
Opublikowano 17 Kwietnia 20215 l No śliczna jest a nie myślałeś żeby te chromu wypierdzielić w kosmos i zrobić pakiet czerń?
Opublikowano 17 Kwietnia 20215 l za***ista Możesz podać parametry tych felg i jaką masz na nich opony? Sprężyny -45/40mm?
Opublikowano 17 Kwietnia 20215 l Autor 4 minuty temu, jedrekx napisał: No śliczna jest a nie myślałeś żeby te chromu wypierdzielić w kosmos i zrobić pakiet czerń? Namawiają mnie pewne osoby :-D ale jakoś jeszcze do tego nie dorosłem. Lubię chrom. Starałem się uzyskać równowagę dlatego znaczek poszedł w czarny kolor i dokladka wydechu. Chrom jest w lampach, lusterka, grill, ramki szyb. Na felgach jest chrom plus piano. Trochę tego trochę tego wiec wydaje mi się ze fajnie się to komponuje. Ale nigdy nie mów nigdy . Minusem blacka jest to ze wyglada fajnie tylko jak auto jest perfekcyjnie czyste a u mnie czasem z tym różnie bywa ;-)
Opublikowano 17 Kwietnia 20215 l Autor 3 minuty temu, julekF1 napisał: za***ista Możesz podać parametry tych felg i jaką masz na nich opony? Sprężyny -45/40mm? Parametry felg muszę sprawdzić bo szczerze mówiąc nie pamietam. Opony mam 265/30/20. Na poprzedni sezon miałem 255/30/20 ale były minimalnie za niskie i mi się nie podobało. Teraz jest lepiej. sprezyny eibacha -30mm ale one zawsze siadają trochę niżej dlatego na nie się zdecydowałem. Chciałem tylko minimalnie niżej już s-line bo brakowało kapeczke dosłownie żeby była igła
Opublikowano 17 Kwietnia 20215 l Zdjęcia porównawcze z zakupu i po zmianach to wyglądają, jakby A4 z A6 było zestawione. Świetna robota ?
Opublikowano 17 Kwietnia 20215 l Autor Nieee. Amory zostały, zmieniłem tylko sprężyny, tam jest jakoś 1cm różnicy w wysokości wiec nie ma problemu