Konrad1999 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Witam grupę, tak jak napisałem w temacie, chciałbym dołożyć aux do radia concert 2din. Posiadam wtyczkę aux do radia. Teraz pytanie z mojej strony czy jest możliwość uruchomienia tego kabelka w radiu, z tego co udało mi się doczytać kabelek działa gdy włączymy zmieniarkę za pomocą vcds. Lub proszę o inny tani sposób na uruchomienie auxa w tym radiuPozdrawiam
Yarokot Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 W tych radiach powinno dać się zakodować AUX. Sprawdź vcds'em czy się da u ciebie zakodować, ale myślę że powinno się dać. W starszych radiach zamiast zmieniarki dokładało się emulator zmieniarki z aux, bt i usb.
MaTeo85 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Audi_Radio_Generation_II_Plus
Konrad1999 Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Sprawdziłem u siebie, i jest taka opcja. zamawiam wtyczkę i będę drutował. Dzięki za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi