Michałgry123 Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Witam czy da się wyjąć popielniczkę bez wyjmowania klimatronika i radia? Bo czytałem i niby trzeba to wyciągać wszystko.
Langista Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Co chcesz dokładnie wyciągnąć? Popielniczka sama w sobie jest przymocowana do tunelu, także musisz wyciągnąć ramkę z lewarka skrzyni biegów i pod nią znajdziesz dwie śrubki na klucz 8.
Michałgry123 Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Chcę wyciągnąć cała popielniczkę. Ona jest przymocowana tak jak Pan mówi na 2 śrubach ale jak odkrece je to coś ona nie chce wyjść do końca. Trzyma ją jeszcze coś dalej?
MaTeo85 Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Opublikowano 21 Kwietnia 2021 na końcu jest wsunięta tylko w otwory (3 wypusty z gumką) jeśli 1DIN to wyciągniesz popiołkę bez problemó w 2DIN powinno się dać ale popielniczka będzie siedziała dosyć mocno bo jest mało miejsca. i czasami lepiej wyjąć najpierw radio, klimatronik i dopiero popielniczkę, tym bardziej jak masz pakiet światło (oświetlenie popielniczki) bo tam jest dosyć krótki przewód.
Michałgry123 Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Tak jest z podświetleniem ale coś ono nie działa i też chciałem od razu zajrzeć Tak samo małe światełka w podsufitce też nie działają...
Rekomendowane odpowiedzi