MariuszBialyKot Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Witam, Pytanie dotyczy obudowy akumulatora na podszybiu (patrz zdjęcie). I tutaj pytanie, czy jest obojętne z jakiej wersji silnikowej i czy jest różnica w polifcie i przedlifcie? Pozdrawiam
DaveLove Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Z tego co kojarzę to w przedlifcie ten element nie występował.. Wersja silnikowa również nie powinna mieć tutaj znaczenia.
MariuszBialyKot Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2021 A nie masz pojęcia czy podejdzie do przedlifta? Bo pod akumulatorem jest półka metalowa i podczas deszczu leje mi się tam woda.
MariuszBialyKot Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Z tego co wiem trzeba wymienić plastiki podszybia te pod wycieraczkami, pasuję z lifta do przedlifta, no i wtedy pasuję ta osłona na akumulator i pompę hamulcową.
krzysiek_f Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Opublikowano 23 Kwietnia 2021 13 godzin temu, MariuszBialyKot napisał: A nie masz pojęcia czy podejdzie do przedlifta? Bo pod akumulatorem jest półka metalowa i podczas deszczu leje mi się tam woda. Te podszybie nie uchroni przed zapływaniem wody pod akumulator. Ogólnie jak masz drożne odpływy pod podstawą akumulatora i pod serwem to możesz spać spokojnie.
Rekomendowane odpowiedzi