camel88 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 witam, zakupilem ostatnio polski vag z oryginalym softem i mam pytanie do posiadaczy podobnego sprzetu, z ktorymi modulami wam sie laczy ? ja jeszcze dobrze go nie przetestowalem, ale juz zauwazylem ze nie wszystkie moduly daja sie polaczyc, dlatego prosze o wypowiedzi tych, kto ma podobny sprzet i podobne auto jak to jest u was ??
gaciu Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Po prostu niektórych modułów nie posiadasz w aucie. Pewnie nie masz zawieszenia itp.
mstan Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Witam Prawdę mówiąc nie na wiele Ci się przyda przy dizelku ten programik ,ale możesz wykorzystać kabelek do VAG-a np.Jeżeli masz problemy z połączeniem się , to powinieneś zmniejszyć latacje. Dokładny opis masz w instrukcji USB. Pozdrawiam
camel88 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2009 sprawdzilem dokladniej i w zasadzie laczy mi sie tylko ze sterownikami silnika, abs, klimy i modulu komfortu nic poza tym nawet ze skrzynia nie chce sie polaczyc, parametry com'u pod usb zmienialem
gaciu Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 A masz automat? Generalnie na własnym przykładzie moge powiedzieć, że Polski VAG 2,5 mnie też się cieżko łączył, jak już się połączył to non-stop ponawiał komunikację itd. Dopiero 4.9 działa dobrze.
camel88 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2009 taa multitronik, musze sie zapytac jeszcze tych z obd2 co powinno dzialac a co nie
truckmaniac Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 taa multitronik, musze sie zapytac jeszcze tych z obd2 co powinno dzialac a co nie Generalnie już ktoś wcześniej napisał, że po prostu nie połączy się z modułami, których nie masz. Nieraz będziesz miał problemy, żeby się łączyć (u mnie np. z licznikiem), ale trza spróbować kilka razy i da radę. Z tym, że ja mam 4.9
Rekomendowane odpowiedzi