Mikser1234 Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 (edytowane) Witam mam problem z silnikiem 3.0 tdi asb Opisze cały temat po odpaleniu silnika gdy sobie pracuje na ssaniu z silnikiem jest wszystko Ok po wyżej 60stopni zaczyna drgać po osiągnięciu 90 stopni przez chwilkę drga i później ustaje . Wymieniłem całe sprzęgło , nowy rozrząd , nowa przepustnica , cały egr nowy , wtryskiwacze nie ciekną były sprawdzone na maszynie , żadnych błędów już nie wiem co sprawdzać help IMG_0355.mov Edytowane 23 Kwietnia 2021 przez Mikser1234 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gozdzik77 Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Klapy w kolektorach masz sprawne (nie mają luzów)? Odłącz wtyczkę od przepływomierza i sprawdz jak będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikser1234 Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 W dniu 27.04.2021 o 13:01, gozdzik77 napisał: Klapy w kolektorach masz sprawne (nie mają luzów)? Odłącz wtyczkę od przepływomierza i sprawdz jak będzie. Już znalazłem powód okazało się że kostka od czujnika ciśnienia paliwa miała dwa kabelki przetarte wymieniłem i objaw znikł na amen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gozdzik77 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Generował Ci się jakiś błąd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxxPALUCHxxx Opublikowano 13 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 przy jakich obrotach silnika pojawialy sie drgania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi