mo2 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Co sprawdzonego polecacie do concerta? Jaka jest różnica między modułem za 40zł i za 200zł, warto dopłacać ?
pila24 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Do dźwięku?Masz kupić zmieniarkę a nie aux,bo aux nie zadziała z Twoim radiem, a sprzedający często wprowadzają w błąd.
mo2 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Tak do muzyki. W takim razie jaką cyfrową zmieniarkę polecisz?
pila24 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Wefa. Masz do wyboru z czytnikiem kart/usb,lub z bluetooth, lub też z jednym i z drugim. Jak chcesz z samym bluetooth to mam jedną sztukę pod zmieniarkę (gniazdo 8 pin) w dobrej cenie.
Lukasz_mk2 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 @pila24a jak ta zmieniarka ma się do fabrycznego zestawu bluetooth?? Tzn. muzyka gra przez "twoją" zmieniarkę, a rozmowy telefoniczne idą przez org. moduł - telefon łączy się z dwoma urządzeniami na raz??
mo2 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2021 @pila24 Jestem zainteresowany, poszło pw.
pila24 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 2 minuty temu, Lukasz_mk2 napisał: @pila24a jak ta zmieniarka ma się do fabrycznego zestawu bluetooth?? Tzn. muzyka gra przez "twoją" zmieniarkę, a rozmowy telefoniczne idą przez org. moduł - telefon łączy się z dwoma urządzeniami na raz?? Fabryczny bt jest tylko do rozmów. Moja zmieniarka to niemiecka wefa ,i tak jak piszesz-telefon łączy się z obydwoma modułami na raz. Jeśli podczas słuchania muzyki zadzwoni ktoś to zostaje wyciszona,a głośnomówiący ma wówczas priorytet.
pila24 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 3 minuty temu, mo2 napisał: @pila24 Jestem zainteresowany, poszło pw. Juz odpisałem
Rekomendowane odpowiedzi