Budyn1245 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Witam chcę wymienić w moim a4 b7 2006 radio fabryczne na 2 din. Pytanie mam czy muszę kupić kosz i tunel, czy panel sterujący klimatyzacja wejdzie na dół jak wymienię tylko kosz. Na zdjęciach widać moje radio, oraz kosz jaki planuje kupić, czy będzie się nadawał? Proszę o pomoc.
Rob@k Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Musisz kupić kosz i tunel. Klima tronik da się podciąć. Jest o tym temat. A i popielniczka tez potrzebna pod 2din.
Budyn1245 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2021 3 godziny temu, Rob@k napisał: Musisz kupić kosz i tunel. Klima tronik da się podciąć. Jest o tym temat. A i popielniczka tez potrzebna pod 2din. A ten kosz co na zdjęciu będzie dobry ? Bo jest niby z b6 i nie wiem czy będzie pasował
Rob@k Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 7 godzin temu, Budyn1245 napisał: A ten kosz co na zdjęciu będzie dobry ? Bo jest niby z b6 i nie wiem czy będzie pasował Tak będzie pasował.
Yarokot Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Wystarczy sam kosz. Tunel i klimatronik do podcięcia.
Rekomendowane odpowiedzi