Muskel1 Opublikowano 3 Września Udostępnij Opublikowano 3 Września Skoro masz wgraną 3346 to jest ona ostatnią i aktualną. Nie ma sensu wgrywać wcześniejszych, poza tym brz SWDL jest to nie możliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basti92 Opublikowano 3 Września Udostępnij Opublikowano 3 Września czyli na chłopski rozum, skoro mam 3346 to jest w niej to co by się zaktualizowało przy 3344? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 3 Września Udostępnij Opublikowano 3 Września Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edys075 Opublikowano 3 Września Udostępnij Opublikowano 3 Września (edytowane) 10 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Tak. Wszystko przebiegło pomyślnie, natomiast po włożeniu karty z nowymi mapami w wersji 370 jednostka ich nie czyta. Nie wiem w czym rzecz? Może te pliki na karcie są niepoprawne ? Edytowane 3 Września przez edys075 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 3 Września Udostępnij Opublikowano 3 Września Nie spatchowałeś jednostki. Twój kod FEC jest na mapy 2019/2020. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edys075 Opublikowano 3 Września Udostępnij Opublikowano 3 Września (edytowane) 11 minut temu, Muskel1 napisał(a): Nie spatchowałeś jednostki. Twój kod FEC jest na mapy 2019/2020. Dziwne bo wydawało mi się, że proces patchowania przebiegł pomyślnie.. Pojawiło mi się nawet w menu android auto... Wszedłem w patch unit aio i dalej instalacja. Patch skopiowałem w kartę SD do MIB do wszystkich jednostek, nie tylko do mojej. Może w tym problem ? Edytowane 3 Września przez edys075 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 3 Września Udostępnij Opublikowano 3 Września Ściągnąłeś z MIB Solution folder M.I.B_Patches_20220625 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edys075 Opublikowano 3 Września Udostępnij Opublikowano 3 Września 3 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Ściągnąłeś z MIB Solution folder M.I.B_Patches_20220625 ? Mam 20230926 M.I.B Patches i wszystkie te pliki wgrałem do folderu Patches w MIB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 3 Września Udostępnij Opublikowano 3 Września Wrzuciłeś je tak jak na tym zdjęciu widoczne do katalogu głównego patches na karcie z M.I.B.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edys075 Opublikowano 3 Września Udostępnij Opublikowano 3 Września 2 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Wrzuciłeś je tak jak na tym zdjęciu widoczne do katalogu głównego patches na karcie z M.I.B.? Tak wygląda to tak jak na załączonych zdjęciach. Stąd moje zdziwienie bo skoro Android się pojawił w interfejsie to dlaczego te kody fec się nie pojawiły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 3 Września Udostępnij Opublikowano 3 Września Jaka wersję softu wgrałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 3 Września Udostępnij Opublikowano 3 Września Jaka wersję softu wgrałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edys075 Opublikowano 3 Września Udostępnij Opublikowano 3 Września 5 minut temu, Muskel1 napisał(a): Jaka wersję softu wgrałeś? 3.6.0. Spróbuję jutro jeszcze raz spatchowac... zrobie filmik z całego procesu to może wyłapiesz błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 3 Września Udostępnij Opublikowano 3 Września Wersję softu MMI nie M.I.B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edys075 Opublikowano 3 Września Udostępnij Opublikowano 3 Września 24 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Wersję softu MMI nie M.I.B Najnowszą dostępną tzn. P5092 / 1329 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 3 Września Udostępnij Opublikowano 3 Września To wrzuć do folderu patches na karcie z M.I.B. tylko ten jeden folder MHI2Q_ER_AUG22_P5092_PATCH i wgraj M.I.B. od nowa i aktywuj patch z zielonego menu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edys075 Opublikowano 4 Września Udostępnij Opublikowano 4 Września 8 godzin temu, Muskel1 napisał(a): To wrzuć do folderu patches na karcie z M.I.B. tylko ten jeden folder MHI2Q_ER_AUG22_P5092_PATCH i wgraj M.I.B. od nowa i aktywuj patch z zielonego menu. Ta wersja MIB 3.6 trochę się różni instalacją od tych starych o ktorych mowa w wątku na początku. Może wgram starszą ? Podasz proszę link ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 4 Września Udostępnij Opublikowano 4 Września Używa się zawsze ostatniej aktualnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edys075 Opublikowano 4 Września Udostępnij Opublikowano 4 Września 41 minut temu, Muskel1 napisał(a): Używa się zawsze ostatniej aktualnej. To spróbuję wgrać dziś jeszcze raz. Rozumiem, że jak wchodzę w GEM w patch unit aio I dalej daje Patch now to mam czekać aż proces się zakonczy i jednostka sama się zrestartuje? Po restarcie trzeba wchodzić w coś ponownie ? Bo w wątku na początku jest napisane by przejść w Navigation. Tylko tam jest wiele pozycji i nie za bardzo wiem co dalej robić i może w tym tkwi problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 4 Września Udostępnij Opublikowano 4 Września Nie musisz w nic innego wchodzić. Patch i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi