Bugi21 Opublikowano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Witam. Mam audi a4 b5 1.9tdi 115km AJM Mam taki problem ze w poprzednim silniku pękł pasek rozrządu... zamówiłem nowy silnik wszystko założyłem na starych czujnikach itp Samochod normalnie odpalił po czym jak złożyłem go już w całość i już chciałem go odpalać to już nie było żadnej reakcji mianowicie kręcił ale nie zaskoczył Z nowego silnika zostały wtryski i czujnik oleju w misce . Samochód został podłączony po komputer i wyskoczył problem z immobi. I teraz nie wiem co dalej robić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazii Opublikowano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Odpala na sekundę i gaśnie czy w ogóle nie załapuje? Dziwne, że immo nagle wywaliło. Licznik albo ECU było zmienione? Po skasowaniu błędów jakieś powracają po próbie odpalenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieterb Opublikowano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 6 godzin temu, Bugi21 napisał: wyskoczył problem z immobi. Ale jaki to już nie napisałeś he Przecież pewnie odpinałeś aku i może stąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi