Nowy1992 Opublikowano 12 Lipca 2021 Opublikowano 12 Lipca 2021 Witam, biorę się za montaż czujnikow parkowania,czy ktoś mi powie który to kabel od wstecznego a który od masy? Ten gruby kabel brązowy od masy nie idzie do wtyczki a jest w oplocie z pozostalymi.
MaTeo85 Opublikowano 12 Lipca 2021 Opublikowano 12 Lipca 2021 Jakiś nie oryginalny moduł podłączasz? Ten gruby brązowy to właśnie masa lampy dlatego idzie do karoserii. Masę możesz podłączyć do tej śruby jak odkręcisz nakrętkę to można wsadzić tam dodatkowe oczko z kablem do Twojego modułu. +12v do zasilania żarówki wstecznego to przewód niebiesko/czerwony.
Nowy1992 Opublikowano 12 Lipca 2021 Autor Opublikowano 12 Lipca 2021 Kupiłem na allegro dość ciekawy zestaw, a czy ten gruby nie powinien być podpiety pod ta wtyczkę od lamp skoro to mada lampy? ? Myślałem że masa to będzie ten brązowy cienki który idzie do wtyki,ja od modułu mam gołą zyle, mogli dać chociaż taka blaszke z otworem żeby na śrubę założyć.
MaTeo85 Opublikowano 12 Lipca 2021 Opublikowano 12 Lipca 2021 czarny jeśli to masa to podłącz do śruby o której pisałem wcześniej, jeśli nie masz oczka to sobie kup takie pod śrubę M6 i zaciśnij lub zlutuj.
Nowy1992 Opublikowano 12 Lipca 2021 Autor Opublikowano 12 Lipca 2021 Tez myślałem o tym, tylko zastanawiam się czy są takie oczka, bo ten przewod jest mega cienki.
Muskel1 Opublikowano 12 Lipca 2021 Opublikowano 12 Lipca 2021 Są, do wszystkich możliwych przekrojów. Wystarczy poszukać.
Rekomendowane odpowiedzi