Opublikowano 6 Października 20232 l Masz moze jakis sprawdzony skrypt? Moge spróbować na innym. Dziwne jest tylko to ze na tym moim kilkanaście aut śmiga normalnie i tylko w dwóch przypadkach takie fake….
Opublikowano 6 Października 20232 l Dzieki, w poniedziałek spróbuje ogarnąć temat i napisze jakie rezultaty.
Opublikowano 18 Października 20232 l Witam przysiadłem w końcu do tematu po długim czasie z braku czasu ale niestety plik ktory mi wysłałeś „nie istnieje”. Nie wiem czy plik był udostępniony czasowo czy po prostu jest uszkodzony.
Opublikowano 18 Października 20232 l Autor Tu masz jeszcze raz nowy link: /cdn/share/share_uploadnow_download.png Download - UploadNow.io UPLOADNOW.IO A file is available for download and streaming via UploadNow by following this link
Opublikowano 21 Października 20232 l Autor Może trzeba spróbować skryptem za pomocą VCP. Zawsze uruchamiałem za pomocą VCP i ani jednego przypadku nie miałem.
Opublikowano 23 Października 20232 l Co to za czerwony pasek na obrysie prędkościomierza? Zaktualizowałem VC i nie wiem co go aktywuje.
Opublikowano 23 Października 20232 l @Tomi654321 aktywny tempomat masz włączony i pokazuje do jakiej prędkości działa
Opublikowano 23 Października 20232 l Autor Dokładnie, jest to aktywne gdy masz włączony ACC. Czerwone pole pokazuje zakres prędkości działania ACC (0-250 km/h), a czerwona strzałka ustawioną prędkość.
Opublikowano 24 Października 20232 l W dniu 21.10.2023 o 10:34, Muskel1 napisał(a): Może trzeba spróbować skryptem za pomocą VCP. Zawsze uruchamiałem za pomocą VCP i ani jednego przypadku nie miałem. Czy przez VCP idzie ten sam skrypt co odisem?
Opublikowano 24 Października 20232 l Autor Nie, są 2 różne. Przynajmniej ja znam 2 wersje skryptów na VCP. Edytowane 24 Października 20232 l przez Muskel1
Opublikowano 25 Października 20232 l 23 godziny temu, Muskel1 napisał(a): Nie, są 2 różne. Przynajmniej ja znam 2 wersje skryptów na VCP. W takim razie miałbym jeszcze raz prośbę o podzielenie sie tymi skryptami na VCP jesli to możliwe. Pozdrawiam
Opublikowano 25 Października 20232 l Autor To na forum VCP jest to do ściągnięcia Rozpowszechnianie w sieci nie jest mile widziane. Chcą tym przeciwdziałać rozpowszechnianiu piratów. Więc jak masz ori to możesz się tam zarejestrować i pobrać. Edytowane 25 Października 20232 l przez Muskel1
Opublikowano 5 Listopada 20232 l Hej, co zrobić gdy wgrałem sport layout, jest sport layout i widoczne s4 ale przy gaszeniu auta na Classic mode, pokazuje mi a4 quattro, a ja mam bez quattro, co zrobić ?
Opublikowano 6 Listopada 20232 l W dniu 25.10.2023 o 18:34, Muskel1 napisał(a): To na forum VCP jest to do ściągnięcia Rozpowszechnianie w sieci nie jest mile widziane. Chcą tym przeciwdziałać rozpowszechnianiu piratów. Więc jak masz ori to możesz się tam zarejestrować i pobrać. Można pobrać przez File management w aktywatorze, nigdzie nie trzeba się rejestrować