Jakub760 Opublikowano 27 Lipca 2021 Opublikowano 27 Lipca 2021 Witam od jakiegoś czasu nie działają mi lampy przeciwmgielne przednie. Tylne działają i nie wiem o co chodzi jeśli ktoś wie jak to rozwiązać albo miał taki problem to proszę o pomoc
Langista Opublikowano 27 Lipca 2021 Opublikowano 27 Lipca 2021 Bezpieczniki sprawdzone? Żarówki też? Prąd dochodzi do wtyczki?
Jakub760 Opublikowano 27 Lipca 2021 Autor Opublikowano 27 Lipca 2021 @Langista Szukałem bezpiecznika odpowiedzialnego za lampy przeciwmgielne lecz nie mogłem go znaleźć i uznałem ze jeśli z tylu są to bezpiecznik jest pewnie ok(jeśli to co mowie jest złe to proszę o o lokalizacje tego bezpiecznika) a co do żarówki to z dnia na dzień nie było obu lamp. Gdzie dokładnie znajduje się ta wtyczka?
Muskel1 Opublikowano 27 Lipca 2021 Opublikowano 27 Lipca 2021 36 minut temu, Jakub760 napisał: Witam od jakiegoś czasu nie działają mi lampy przeciwmgielne przednie. Tylne działają i nie wiem o co chodzi jeśli ktoś wie jak to rozwiązać albo miał taki problem to proszę o pomoc Popraw profil. Przedlif czy polift?
Jakub760 Opublikowano 27 Lipca 2021 Autor Opublikowano 27 Lipca 2021 9 minut temu, Muskel1 napisał: Popraw profil. Przedlif czy polift? Przedlift
Muskel1 Opublikowano 27 Lipca 2021 Opublikowano 27 Lipca 2021 (edytowane) Jakieś komunikaty na FISie? Podpinałeś auto pod komputer? Edytowane 27 Lipca 2021 przez Muskel1
Jakub760 Opublikowano 27 Lipca 2021 Autor Opublikowano 27 Lipca 2021 2 minuty temu, Muskel1 napisał: Jakieś komunikaty na FISie? Podpinałeś auto pod komputer? Na fisie pojawia się komunikat " front left fog light" następnie drugi "front right fog light" I samochód z przekreślonymi dwoma żarówkami z przodu. Auto nie było podpinane pod kompa.
Muskel1 Opublikowano 27 Lipca 2021 Opublikowano 27 Lipca 2021 Musisz podpiąć pod komputer i odczytać błędy. Przeciwmgielne nie mają osobnych bezpieczników. Zasilane są z MCE. Tak jak kolega już wyżej napisał, musisz sprawdzić podstawowe rzeczy, jak żarówki czy nie są spalone i czy do kostek dochodzi napięcie.
Jakub760 Opublikowano 28 Lipca 2021 Autor Opublikowano 28 Lipca 2021 @Muskel1 @Langista Działa wystarczyło wyjąć żarówkę wyczyścić wkręcić od nowa i docisnąć wtyczkę. Dzięki za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi