maniak19941 Opublikowano 28 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 Witam Was :). Otóż moje audi ma bolączkę, że przynajmniej raz na 2 miesiące muszę wymieniać któryś z węży podcisnienia (te cienkie wezyki). Gdzie mogę szukać przyczyny? Sądzę, że strzelają za szybko. Sytuacja trwa od około roku. Więc wszystkie były zakładane nowe. Dziś sytuacja znów się powtórzyła i turbo nie pompuje.. Silnik 1.9 tdi ajm 115km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazii Opublikowano 28 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 Co masz na myśli mówiąc, że strzelają? Pękają, przecierają się czy o co chodzi? Może jakieś foto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak19941 Opublikowano 28 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 Pękają wzdłuż. Zrobię foto jak wrócę do domu, bo jestem ja delegacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edziu Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 A węże kupowałeś od jednego producenta czy od wielu. Same siebie wzdłuż nie powinny pękać. Jak od jednego producenta to możliwe że jakaś wadliwa seria Ci się trafiła, ale byłoby to dziwne skoro wszystkie wymieniałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi