Modrus33 Opublikowano 28 Lipca 2021 Opublikowano 28 Lipca 2021 Witam. Koledzy mam takie pytanie. Chce jechać na hamownie za jakieś 2 miesiące i tylko co zostało mi do zrobienia w silniku to wymiana wtryskiwaczy na większą z Saaba 2.3T. I teraz pytanie. Czy wtryski wymienić tuz przed wjazdem na hamownie, czy mogę je wymienić dzisiaj i czy nic się nie stanie jeśli bez strojenia pojeżdżę na tych większych wtryskach. Do hamowni będę musiał dojechać jakieś 500km. Jak myślicie?
Banan Opublikowano 28 Lipca 2021 Opublikowano 28 Lipca 2021 Wtryski wrzuć na miejscu przed strojeniem i hamownią - to chwila przecież
Modrus33 Opublikowano 28 Lipca 2021 Autor Opublikowano 28 Lipca 2021 Ok. Wiesz pytam bo takie mody idą u mnie 1 raz i jak juz mam silnik wyciągnięty to.mowie zapytam jak to lepiej zrobić. Ok dzięki kolego .
pelonek1 Opublikowano 28 Lipca 2021 Opublikowano 28 Lipca 2021 7 minut temu, Modrus33 napisał: Ok. Wiesz pytam bo takie mody idą u mnie 1 raz i jak juz mam silnik wyciągnięty to.mowie zapytam jak to lepiej zrobić. Ok dzięki kolego . Zaopatrz się w niezbędne narzędzia i jak Ci tuner będzie obrabiał soft to wtedy wymienisz. O ile nie będzie wgrywał gotowca to chwilę na to będziesz miał. Jak nic nie popsujesz po drodze to roboty z wymianą wtrysków jest na chwilę.
Modrus33 Opublikowano 29 Lipca 2021 Autor Opublikowano 29 Lipca 2021 Ok,rozumiem. Nie no gotowca raczej nie.
Rekomendowane odpowiedzi