M.Audi Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 witam trzeka mnie wymiana oleju przy dwoch samochodach zanalazlem na allegro interesujacy mnie olej http://www.allegro.pl/item601564653_olej_mobil_5w50_4l_syntetyk_super_promocja_cenowa.html w cenie 103 zl w sklepie musze zaplacic za ten sam 145 zl wiec roznica spora czy sa jakies przeciwskazania zeby kupic olej z allegro??
sisi1977 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 bierz, w sklepie tez zdarzają sie podróbki
Cristoforo Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 i też w autoryzowanych punktach
GRazny Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 :polew: kolego... jak chcesz zobaczyć jak wlać do takiej bańki cokolwiek (lepsi leją lotos półsyntetyk, a hardcore'owcy to lepiej nie wspominać) to zapraszam... jeden mi pokazywał... 5 sekund i plomba nienaruszona zdjęta, a po zalaniu łajnem - założona ponownie... nie popisali się z tym zamknięciem... Mobila to bał bym się kupić nawet z fabryki...
Cristoforo Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 ostatnio przecież CBA zamkneła fabryke mobila w polsce jak podrabiali banki etykiety a w środek lali chyba samo gó....o wiec kup olej który w polsce jest mało znany i nie podrabiany Motul,Midland,LM,Repsol
GRazny Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 albo zakupy za zachodnią granicą...
kepasa Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 :polew: kolego... jak chcesz zobaczyć jak wlać do takiej bańki cokolwiek (lepsi leją lotos półsyntetyk, a hardcore'owcy to lepiej nie wspominać) to zapraszam... jeden mi pokazywał... 5 sekund i plomba nienaruszona zdjęta, a po zalaniu łajnem - założona ponownie... nie popisali się z tym zamknięciem... Mobila to bał bym się kupić nawet z fabryki... racja
Rekomendowane odpowiedzi