Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Bardzo duży przebieg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj byłem w serwisie Audi aby sprawdzić przebieg auta, ponieważ nie wierzyłem że mam 170k km przy takim roczniku. Okazało się, że jak był ostatnio serwisowany w 2005 roku to miał 268k km, więc teraz może mieć ok 350k km :shocked: . Mam pytanie, czy warto trzymać takie autko, czy lepiej za pół roku sprzedać i kupić coś innego. Boję się, że zacznie się sypać.

Pozdrawiam.

Opublikowano

żaden to przebieg na AFN-a dbaj o niego a jeszcze sporo tys km bezawaryjnie nim zrobisz :good:

Opublikowano

A czemu ty się dziwisz takiego przebiegu masz autko z 96 r. i policz średnio 40 koła km rocznie :wink4: za zachodnią granica

Opublikowano

Jak było dobrze prowadzone to spokojnie 500 tys wytrzyma. Masz może jakieś niepokojące objawy ??? Jeśli nie to po co zawracać sobie głowę :cool1:.

Opublikowano

a jak sprzedaż to jaką bedziesz miał pewność ze nie trafisz na mine :cool1:

za dopłate do nowej fury i straty przy sprzedaży starej to za tą kase mozesz kupić nowy silnik AWX i zrobić konkretne mody a banan z buzi nie będzie Tobie schodził przez kilka lat

lub ewentualnie kapitalny remont silnika jeśli bedzie wogole taka potrzeba :polew:

AFN bdb silniki

lej dobra olive dbaj o diesla to przezyje twoje dzieci :decayed:

Opublikowano

tos mu wygarna

Dobrze mowisz -lepiej miec samochod z wiekszym przebiegiem i wiedziec o nim duzo, niz kupic nowszy z jeszcze wiekszym przebiegiem i uchowaj panie takiego po przeszczepie w kuzni u pana Mietka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...