team111 Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Witam Panowie jezeli w nie właściwym miejscu umiesciłem posta to przepraszam moje pytanie dotyczy tego iż szukam foli ochronnych na drzwi i błotniki do audi a nie chciał bym kupić płacić tyle kasy w ASO czy macie moze kogos kto sprzedaje zamienniki takich folii ? z góry dziekuje za odpowiedzi i pozdfrawaim
Skowrix Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Nie wiem jakie ceny w ASO ale obstawiam, że w lepiej poszukać studia detailingowego albo oklejającego auta bo samemu położyć folię na tak duże elementy będzie dość ciężko. A folia nazywa się PPF więc możesz sobie poszukać chociaż ja widziałem tylko takie cięte 'z metra'.
Langista Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Opublikowano 23 Sierpnia 2021 (edytowane) Nie słyszałem aby ASO w ogóle dawało folie PPF, jedyne czym zabezpieczają to ceramika na dodatkowe zlecenie klienta. Nie ma.gotowych szablonów, trzeba się pofatygować do firmy, która się tym specjalizuje i im to zlecić. Dodam tylko że to nie jest tanie, bo folia PPF jest droga. Ostatnio się tym interesowałem i sama maska to 500 zł. Dlaczego akurat drzwi i błotniki? Przed parkingowymi rysami może ochroni ale nie przed wgniotkami. Edytowane 23 Sierpnia 2021 przez Langista
team111 Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Panowie mnie chodzi o te naklejki co są u dołu drzwi te które są seryjne
Muskel1 Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Opublikowano 28 Sierpnia 2021 29 minut temu, team111 napisał: Panowie mnie chodzi o te naklejki co są u dołu drzwi te które są seryjne Uzupełnij proszę profil bo nie wiadomo o jakim aucie mowa.
team111 Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Chodzi o a6 c7 a ja jestem posiadaczem a4 b6 jak w profilu
Rekomendowane odpowiedzi