Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A4 B6 Individual Avant by Seboll

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
3 godziny temu, Ivanek napisał:

Sądzę iż jest to wartość podana dla kompletu żarówek. 
Więc 40W per sztuka jest bardziej realne ;)
Również Ci polecam od razu robić DRL bo za dnia tych LED na mijania nie widać :P 

no na zdjęciu faktycznie słabo to widać bo telefon tak uchwycił ale w rzeczywistości wygląda jak xenon i daje radę :yes2:

myślę też właśnie nad modułem i wymianą żarówek od świateł drogowych na jakieś lepsze typu Osram night breaker , żeby po odpaleniu świeciły 50% mocy

tylko powoli... dziś odstawiam auto na wymianę rozrządu i następnie szukam zderzaka i wydechów :banan:

Opublikowano
  • Autor

więc tak , małe porównanie żarówek ,  Passat z soczewkami i żarówki H7 Osram Night Breake 120% i Ledy z Alli

IMG_1545.jpg

IMG_1546.jpg

IMG_1547.jpg

IMG_1548.jpg

przyszły również kolejne fanty z Ali :banan:

IMG_1549.jpg

IMG_1550.jpg

IMG_1551.jpg

IMG_1553.jpg

IMG_1552.jpg

IMG_1554.jpg

IMG_1555.jpg

IMG_1556.jpg

IMG_1573.jpg

IMG_1572.jpg

IMG_1571.jpg

IMG_1569.jpg

Opublikowano

Jak dla mnie to bez urazy ale i tak to nie wyglada,szukaj zderzaka s line i będzie kocur B)

Opublikowano

Od promotora mam żarówki, tak świecą:

241400583_221778143248327_4117868621107380317_n.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

w ostatnim czasie wleciała dokładka do zderzaka , rozglądam się za zderzakiem od s-line i ceny niestety gniotą lekko więc chwilowo będzie siedział taki front ;p

IMG_1762.jpg

IMG_1756.jpg

IMG_1753.jpg

Opublikowano

@seboll2 też kiedyś myślałem o plastrze miodu w zwykłym zderzaku i zrezygnowałem, ale może jakbyś jeszcze środkową kratkę i grill dał w plastry to mogłoby to spoko wyglądać :)

Opublikowano

Wsumie z ta dolna dokladka nie wyglada to zle :D

Niestety zderzak przód s-line to ciezki temat,a wersja ze spryskamiu to juz calkiem.

Sam szukałem bo mój juz zbyt piekny nie jest,ale odpuscilem :grin:

Opublikowano

@Marfiol seboll to ma chociaż czarny kolor, można wyrwać w kolorze lajtowo. Weź wyrwij coś eslajnowego do LY7Q... Już prędzej do Twojego LY7J albo LY7W się trafi :D

Opublikowano
  • Autor

znalazłem w czarnym kolorze ode mnie około 45km za 1200zł ale hmmm najpierw w planach mam zrobić tył dwie fifki i szyby przyciemnic... no i ogarnąć klimatyzację bo coś nie działa i wtedy dopiero będę poważnie myslal nad przednim zderzakiem :thumbup1:

Opublikowano

@seboll2 to i tak super cena :) I props za wywalenie wycieraczki i zaślepkę. Z ciemną szybą mega estetycznie to wygląda :)

Opublikowano
53 minuty temu, artroskk napisał:

@Marfiol seboll to ma chociaż czarny kolor, można wyrwać w kolorze lajtowo. Weź wyrwij coś eslajnowego do LY7Q... Już prędzej do Twojego LY7J albo LY7W się trafi :D

No dokładnie,jak ja szukałem wersji pod spryski to sie zaczynały od 1500zł ale w takim stanie były,ze moj to wyglada jak igła :D

1200zł jak pod kolor to bym brał :thumbup1:

Opublikowano
W dniu 4.10.2021 o 09:16, seboll2 napisał:

w ostatnim czasie wleciała dokładka do zderzaka , rozglądam się za zderzakiem od s-line i ceny niestety gniotą lekko więc chwilowo będzie siedział taki front ;p

IMG_1762.jpg

IMG_1756.jpg

IMG_1753.jpg

Gdzie dorwales taka fajna dokladke i jak ja zamontowac ?

Opublikowano
W dniu 4.10.2021 o 09:16, seboll2 napisał:

IMG_1762.jpg

IMG_1756.jpg

IMG_1753.jpg

Opublikowano
  • Autor
6 godzin temu, keq napisał:

na Ali , kosztowała z wysyłką coś koło 85zł , montowana jest narazie na wkręty ale docelowo bedzie na nity

Opublikowano

Aaa czyli masz kompletny zderzak ze splitterem po prostu.. A myslalem,ze dorwales taka dokladke do zderzaka (gotowca)

Opublikowano
3 minuty temu, keq napisał:

Aaa czyli masz kompletny zderzak ze splitterem po prostu.. A myslalem,ze dorwales taka dokladke do zderzaka (gotowca)

to jest splitter chyba 'cupra' przykręcana do oryginalnej zwykłej dokładki zderzaka A4 B6

Opublikowano
  • Autor
10 godzin temu, Ivanek napisał:

to jest splitter chyba 'cupra' przykręcana do oryginalnej zwykłej dokładki zderzaka A4 B6

to niby jakiś uniwersalny Cupra tu masz link mozesz zamówić , wykonany z ABS i fajnie się go profiluje

92,38 zł  67% zniżki | Dla AUDI A4 / S4 B6 CUPRA R przedni SPOILER spojler zderzaka Euro przedni spojler uniwersalny 3 sztuk ciała zestaw
https://a.aliexpress.com/_mtKANkw

Edytowane przez seboll2

Opublikowano

Jak montaż tego ? Ogólnie zadowolony jesteś ?

Opublikowano
  • Autor
21 minut temu, Marfiol napisał:

montaż aktualnie na wkręty , plan jest żeby nity zrobić , jest z ABS więc jest giętka i fajnie ją idzie dopasować , ja jestem zadowolony bo za taką kwotę wg mnie poprawił się wygląd przodu

59470B66-81BF-4D38-8709-B716D8C7818C.jpeg

Edytowane przez seboll2

Opublikowano
1 godzinę temu, Marfiol napisał:

U siebie przykleiłem gumę za 40zł i efekt też jest bardzo fajny, klej trzyma 215km/h, mycie na myjni także jest git. Bez wkrętów :D