Przemo1147 Opublikowano 3 Września 2021 Opublikowano 3 Września 2021 Cześć Panowie Chciałbym poruszyć temat poduszek silnika w moim 2.0 ALT. Przyszedł czas na wymianę. Na jednej ze stron... poduszki z firmy Febi lewa i prawa różnią sie ceną (lewa jest tańsza a prawa jest drożąsza) Czy to jest spowodowane bo wyglądaja na oko identycznie. Czy mogę zamówić dwie lewe bedzię taniej a będzie działać tak jak powinnno ?
pelonek1 Opublikowano 3 Września 2021 Opublikowano 3 Września 2021 9 minut temu, Przemo1147 napisał: Czy to jest spowodowane bo wyglądaja na oko identycznie. Czy mogę zamówić dwie lewe bedzię taniej a będzie działać tak jak powinnno ? Zapewne są to dwie różne poduszki. Musisz zamówić lewą i prawą.
Przemo1147 Opublikowano 3 Września 2021 Autor Opublikowano 3 Września 2021 10 minut temu, pelonek1 napisał: Zapewne są to dwie różne poduszki. Musisz zamówić lewą i prawą. W takim razie czym się różnią oto mi się rozchodzi ?
pelonek1 Opublikowano 3 Września 2021 Opublikowano 3 Września 2021 Teraz, Przemo1147 napisał: W takim razie czym się różnią oto mi się rozchodzi ? Numery mają inne czy te same?
Rekomendowane odpowiedzi