krzysiek23 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 kieruje to do ludzi ktorzy w wiekszosci dzialaja i sprzedaja cosik na allegro,ja tylko kupuje wiec potrzebuje opini...moge kupic ori fele z BMW M5 te z linku http://www.finn.no/finn/bap/object?finnkode=17041716 cena z oponkami to 3000kr czyli jakies 1300,1400zl...jak widac na zdjeciach dwie maja przetarte ranty- co mozna zrobic,felgi proste w 100proc. czy sie oplaci i da sie na nich zarobic na allegro...widzialem fele do BMW juz od 2000tys.ale nie wiem czy ori.....dzieki za opinie
filip1001 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Kolego, myślę, ze się da zarobić troszkę na tych Felach, jest to dość duży rozmiar, a do tego niezłe oponki, przydałoby się je dobrze umyć, ew odpryski naprawić i na allegro możesz śmiało je wystawiać za np 1700zł. Ważne, aby aukcja była ciekawie zrobiona, dokładny opis, fotki i powinny się sprzedać. Jak coś byś jeszcze chciał wiedzieć to pisz na PW;
tomaszu Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 O ile już ktoś, po przeczytaniu tego wątku nie kupił ich na handel..
Rekomendowane odpowiedzi