duzy616 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca 2 godziny temu, mariozurek napisał(a): Kol.duzy616 Dzieki za info i schemat dodam tylko ze ja mam skrzynie RJS i tego podesłanego schematu wg mnie mam wymienić olej w sprzęgle za skrzynia oznaczenie nr( 2 )i ma to byc olej z nr 4 czyli G 055 515 A2 czy tak ? Dodam tylko ze w opisie auta mam słowa ultra Quattro ale jeden ze znajomych mówił mi ze mam torsena wiec juz całkiem zgłupiałem i czy mogę na Prv przesłać kod auta z cała tabliczka by się upewnić jak to rzeczywiście u mnie jest. Pozdrawiam Proponuję sobie rozkodować vin.
mariozurek Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca No może być ciekawie bo w opisie auta które miałem zamówione widnieje coś takiego jak kod GH4 -quattro ultra ale w specyfikacji auta zamieszczonego w ksiażce i w aucie tego nie ma- przesyłam zdjecie tabliczki z Vinem
duzy616 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca U mnie też na nalepce nie ma oznaczenia napędu ale po rozkodowaniu numeru vin jest oznaczenie GH4 Zawsze możesz spojrzeć pod auto jaki masz napęd. 1
mariozurek Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca czyli ten olej G 055 515 A2 musze sprubowac wymienic i zobaczymy co sie bedzie dalej działo!?
mariozurek Opublikowano 2 Lipca Opublikowano 2 Lipca W dniu 6.06.2024 o 22:39, duzy616 napisał(a): Wymień olej. Powinno być lepiej. Mechanik wymienił olej ten jak pisałem wczesniej wymienial go trzykrotnie płukał i znowu wymieniał i jak powiedział olej spuszczony oryginalny miał kolor mocnej herbaty i obecnie głosna praca dyfra znikneła wiec to pomogło Pozdrawiam wszystkich posiadaczy audi 1
Rekomendowane odpowiedzi