Lucaczesku Opublikowano 19 Września 2021 Opublikowano 19 Września 2021 Witam Być może to mały problem lub duży ale mam lekki problem z moim MMI3G+. Zauważyłem ze napęd MMI obraca sie mimo ze samo MMI jest wyłączone tak samo jak po pewnym czasie wchodzę do auta nie musza nawet odpalać go samo się obraca co słychać w aucie. Zatrzymuje się jak włączam MMI Zdarzyło wam się mieć taką przypadłość z MMI?
Muskel1 Opublikowano 19 Września 2021 Opublikowano 19 Września 2021 (edytowane) To jest normalne, po zamknięciu/zaryglowaniu auta sterowniki usypiają się po pewnym czasie. W momencie otwarcia budzą się dlatego napęd słychać. Wsiądź do auta zamknij drzwi i zarygluj pilotem. Zobaczysz, że po pewnym czasie kolejno wszystko się wyciszy, początkowo będzie podświetlony przycisk świateł awaryjnych. Z jego zgaśnięciem otatnie sterowniki przechodzą w uśpienie. Edytowane 19 Września 2021 przez Muskel1
Lucaczesku Opublikowano 19 Września 2021 Autor Opublikowano 19 Września 2021 Tylko dlaczego ten napęd chodzi po zamknięciu zaryglowaniu auta?
Muskel1 Opublikowano 19 Września 2021 Opublikowano 19 Września 2021 Po pewnym czasie przestanie, gdy sterowniki się uśpią. Sprawdź sobie tak jak napisałem wyżej.
Lucaczesku Opublikowano 19 Września 2021 Autor Opublikowano 19 Września 2021 OK sprawdzę i odpisze . zrobię taki test. np godzina może zdążą się uśpić
Muskel1 Opublikowano 19 Września 2021 Opublikowano 19 Września 2021 Strowniki usypiają się po kilku do kilkunastu minutach w zależności od ilości oraz wyposażenia.
H4mm3R Opublikowano 19 Września 2021 Opublikowano 19 Września 2021 Jakby się nie wyłączył, to po nocy miałbyś rozładowany akumulator...
Rekomendowane odpowiedzi