Tertaz Opublikowano 19 Października 2021 Opublikowano 19 Października 2021 Witam, mam problem z wyjęciem fabrycznego radia Concert I 1 DIN. Z prawej strony wyjmak wchodzi świetnie i od razu mogę ją wysunąć. Z Lewej mogę włożyć cały wyjmak aż po zawleczkę i nigdzie nie załapuje. Pozdejmowałem wszystko nad nim żeby może jakoś złapać to radio i wysunąć ale nic to nie daje. Czy jest jakieś inne dojście/sposób na wyjęcie tego radia?
pelonek1 Opublikowano 19 Października 2021 Opublikowano 19 Października 2021 7 minut temu, Tertaz napisał: Witam, mam problem z wyjęciem fabrycznego radia Concert I 1 DIN. Z prawej strony wyjmak wchodzi świetnie i od razu mogę ją wysunąć. Z Lewej mogę włożyć cały wyjmak aż po zawleczkę i nigdzie nie załapuje. Pozdejmowałem wszystko nad nim żeby może jakoś złapać to radio i wysunąć ale nic to nie daje. Czy jest jakieś inne dojście/sposób na wyjęcie tego radia? Panel klimy wyjmij i wtedy pokombinuj, tam już będzie więcej miejsca żeby nawet złapać radio z tyłu i pociągnąć do przodu.
Tertaz Opublikowano 19 Października 2021 Autor Opublikowano 19 Października 2021 16 minut temu, pelonek1 napisał: Panel klimy wyjmij i wtedy pokombinuj, tam już będzie więcej miejsca żeby nawet złapać radio z tyłu i pociągnąć do przodu. A czy mógłbyś trochę podpowiedzieć jak to zrobić? ? wszystkie instrukcje jakie widzę na ten temat to albo wyjęcie najpierw radia albo złapanie panelu od spodu (u mnie nie ma takiej możliwości).
pelonek1 Opublikowano 19 Października 2021 Opublikowano 19 Października 2021 Przyłóż tam palce od spodu i pociągnij, powinien wyjść.
pelonek1 Opublikowano 19 Października 2021 Opublikowano 19 Października 2021 Zrób to tak jakbyś np. na stole miał jakieś pudełko i chciał je przesunąć po nim kładąc na pudełku palce. Tylko tu musisz przyłożyć palce od dołu panelu klimatyzacji.
Tertaz Opublikowano 19 Października 2021 Autor Opublikowano 19 Października 2021 4 minuty temu, pelonek1 napisał: Przyłóż tam palce od spodu i pociągnij, powinien wyjść. Ok, dziękuję Ci bardzo za pomoc. Miłego wieczoru ?
pelonek1 Opublikowano 19 Października 2021 Opublikowano 19 Października 2021 2 minuty temu, Tertaz napisał: Ok, dziękuję Ci bardzo za pomoc. Miłego wieczoru ? Wyjąłeś?
Tertaz Opublikowano 19 Października 2021 Autor Opublikowano 19 Października 2021 29 minut temu, pelonek1 napisał: Wyjąłeś? Tak, po wyjęciu klimy to chwila moment i wyciagnąłem.
marky2552 Opublikowano 19 Października 2021 Opublikowano 19 Października 2021 bo te wyjmaki z allegro to sobie można w d... wsadzić co najwyżej są źle wycięte niż oryginalne i się nie "zakleszczają"
Tertaz Opublikowano 19 Października 2021 Autor Opublikowano 19 Października 2021 22 minuty temu, marky2552 napisał: bo te wyjmaki z allegro to sobie można w d... wsadzić co najwyżej są źle wycięte niż oryginalne i się nie "zakleszczają" Rozumiem, ale jednak z jednej strony wszedł totalnie bezproblemowo i umiejscowił się jak powinien...
marky2552 Opublikowano 20 Października 2021 Opublikowano 20 Października 2021 Zobacz sobie jak jest wycięty ten z allegro (ten na górze) a jak oryginalny (na dole) konstrukcja tego jest zupełnie inna u mnie w rnse też 2 weszły a 2 nie chciały i skończyło się na tym że musiałem wymienić te blokady od radia bo klucze te z allegro nie chciały wyjść póżniej więc kupiłem w aso tylko są dość drogie jak na kawałki kluczyków
Rekomendowane odpowiedzi