Muskel1 Opublikowano 22 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 (edytowane) Zabraniam wykorzystywania moich zdjęć lub opisów w celach komercyjnych lub publikacyjnych oraz dystrybucyjnych na innych stronach czy portalach internetowych. Z racji tego, że w naszych B9 brakuje tylnych listew progowych, postanowiłem rozejrzeć się za jakimiś alternatywami. Moje zainteresowanie wzbudził zestaw dedykowany między innymi do A3 8V, A4 B8 oraz kilku innych modeli. Nr. częsci to 8V4 071 300B. W zestawie są przednie oraz tylnie listwy progowe, baterie (CR 2430), magnesy oraz instrukcja montażu. Montaż jest dość prosty. Ramkę i listwę montujemy ze sobą. Do listew wkładamy baterie, zrywamy folię ochronną z dwustronnej taśmy klejącej z ramki i dociskamy listwy maksymalnie do zgrzewu, na której siedzi uszczelka, jednocześnie dociskając listwę w dół. Pozostaje jeszcze tylko przykleić magnes do dolnej krawędzi drzwi, dokładnie nad miejscem, które jest pokazane na folii ochronnej listwy. A tak wygląda efekt koncowy Gdyby ktoś był chętny odsprzedam pozostałe przednie listwy. Edytowane 22 Listopada 2021 przez Muskel1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan.kow Opublikowano 15 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 Ktoś montował w Audi A5 po lifcie (2012-2016) w tylnych drzwiach te listwy quattro? Podejdą? Na logikę to chyba tak. Najbardziej mam dylemat odnośnie tego magnesu czy odległość będzie odpowiednia. Muskel co o tym sądzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 15 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 Zgodnie z instrukcją nadają się do A4 B8 i do A3 8V więc myślę, że do A5 też będą pasowały. Magnes będzie też w odpowiedniej odległości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan.kow Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Dzięki Muskel. Zakupię i zrobię ostrożnie przymiarkę, ... jak nie podejdą to najwyżej odeślę. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_A4 Opublikowano 19 Września Udostępnij Opublikowano 19 Września Są takie listwy s-line? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 19 Września Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września Nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi