Kuba_A4 Opublikowano 28 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 Od dłuższego czasu mam na blacie migające świece żarowe, zaczeło się od podpięcia przyczepki z którą było coś nie tak. Zacząłem od wymiany czujnika stopu, potem była wymiana bezpiecznika świateł stopu, przekaźnika świec żarowych i dalej nic. Dzisiaj wymieniłem jeszcze wszystkie żarówki z tyłu i sprawdziłem wszytskie bezpieczniki związane z światłami i zauważyłem że z jednej strony nie ma przeciwmgielnych. Cały czas pojawia się błąd: Brake Switch Implausible Signal P0571 35-10 Intermittient Już nie mam pomysłu co dalej robić i co to może być. Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazii Opublikowano 28 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 Pytanie czy nowy czujnik prawidłowo zamontowany czujnik stop (F).pdf 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba_A4 Opublikowano 28 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 Aha, ja to ustawiłem na oko jutro ustawie na 1mm i zobacze czy zadziała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba_A4 Opublikowano 29 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 19 godzin temu, Fazii napisał: Pytanie czy nowy czujnik prawidłowo zamontowany czujnik stop (F).pdf 99 kB · 4 pobrania Działa stary dzieki wielkie, juz mi sie sr** chcialo tak mnie to wkurwialo, a teraz wszystko cacy. Dzięki wielkie jeszcze raz ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi