kris_91 Opublikowano wczoraj o 07:45 Autor Opublikowano wczoraj o 07:45 Mały update. Auto robi kolejne kilometry. Listwy progowe okleiłem PPF Carbon Kolejny serwis olejowy za nami I dwie przykre niespodzianki. Cieknie z pod zbiorniczka wyrównawczego. Części już zamówione w przyszłym tygodniu ogarnę. I druga gorsza rurka idąca do filtra paliwa pod autem się rozszczelniła. Aluminium się utleniło i zrobiła się dziura. Szok miałem starsze vagi i nic takiego niemialo miejsca. Ale już opanowane tylko cała osłona zalana ropą😒
Langista Opublikowano wczoraj o 08:13 Opublikowano wczoraj o 08:13 Nie uszkodzona mechanicznie? W nic nie przywaliłeś? Trudno uwierzyć żeby malowane aluminium się utleniło w tym miejscu.
kris_91 Opublikowano wczoraj o 11:46 Autor Opublikowano wczoraj o 11:46 3 godziny temu, Langista napisał(a): Nie uszkodzona mechanicznie? W nic nie przywaliłeś? Trudno uwierzyć żeby malowane aluminium się utleniło w tym miejscu. w miejscu gdzie nachodzi wąż i jest to zgrubienie to gdzieś puściło. Dałem nowy wąż i dalej kapało. Dopiero jak naciągnąłem wąż dalej za to zgrubienie to przestało kapać. Mechanicznie nigdzie nie zahaczyłem.
Rekomendowane odpowiedzi