wuju Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Opublikowano 13 Listopada 2009 Ale to jest oryginał czy jakiś zamiennik?? I jak to się wogóle montuje?? ori tylko ze z b7, na klej do szyb podobno, jeszcze nie montowałem bo muszę przemalować :gwizdanie: Te felgi są wiem bbs CH to jest to co chciałem nie sadziłem tylko ze będzie to 19-ka ale jak zapłaciłem za opny i felgi gratis dali to sie nie opierałem
retrikal Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 jaki price, jeśli mogę zapytać??? odp może być na priv... zakupiłem takie same, też w wersji motorsport, ale w 18`... i już zostały zaadoptowane na czarny mat :kox:
hexx Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 Ale to jest oryginał czy jakiś zamiennik?? I jak to się wogóle montuje?? ori tylko ze z b7, na klej do szyb podobno, jeszcze nie montowałem bo muszę przemalować :gwizdanie: Tylko pamietaj zebys sobie przed zamontowaniem ja dopasowal bo inaczej juz nie wymienisz/dojdziesz do trzeciego swiatla stopu! W B7 ono jest zaokraglone a w B6 prostokatne. No chyba ze ci nie zalezy i mozesz jezdzic bez jak jeszlag trafi Ja bym jednak dopasowal zarowno rogi jak i na glebokosc, bo w b6 to trzecie swiatlo stopu wystaje a w B7 nie
wuju Opublikowano 30 Listopada 2009 Autor Opublikowano 30 Listopada 2009 Tylko pamietaj zebys sobie przed zamontowaniem ja dopasowal bo inaczej juz nie wymienisz/dojdziesz do trzeciego swiatla stopu! W B7 ono jest zaokraglone a w B6 prostokatne. No chyba ze ci nie zalezy i mozesz jezdzic bez jak jeszlag trafi Ja bym jednak dopasowal zarowno rogi jak i na glebokosc, bo w b6 to trzecie swiatlo stopu wystaje a w B7 nie to wiem ze trzeba dopasować jaki price, jeśli mogę zapytać??? odp może być na priv... zakupiłem takie same, też w wersji motorsport, ale w 18`... i już zostały zaadoptowane na czarny mat :kox: żadna tajemnica 1800 za całe koła fakt ze felgi nie sa w stanie idealnym ale opon jest 90% ile dałeś za renowacje/malowanie? bo i moim by sie przydała :gwizdanie:[br]Dopisany: 13 Listopad 2009, 21:29_________________________________________________ nie wytrzymałem do wiosny
wuju Opublikowano 30 Listopada 2009 Autor Opublikowano 30 Listopada 2009 mam tylko 2 przy weekendzie pojadę do domu cos sie strzeli
wuju Opublikowano 30 Listopada 2009 Autor Opublikowano 30 Listopada 2009 leżały wiec w 1 brakło trochę powierza pomijając ze opony sa po hu ju nie maluje zmienię na s-line ale to po kolei
wuju Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2009 miodzio tez mi sie podoba bbs tylko te opony taki walec a tylko delikatny deszczyk poleciał i w zakrętach prawie jak rwd
wuju Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2009 az szkoda jutro zdjąć ;([br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 00:17_________________________________________________miałem odpuścić s-line na razie ale grzechem bylo by jej nie kupić http://www.allegro.pl/show_item.php?item=846213885
wuju Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2009 no jeszcze tylko kratki listwy na drzwi i zastanawiam sie nad tym http://moto.allegro.pl/item819165921_audi_a4_s_line_8e9_02_05_tdi_zderzak_tylny_tyl.html bo chyba nawet bym go malować nie musiał ale poczekam może sie trafi taka okazja jak na lotkę i dokładkę
wrclaguna Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 do tylu ciezko znalezc w dobrej cenie S LINE zderzak ... mody w dobrym kierunku
Rekomendowane odpowiedzi