Łukasz 23 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 ładnie się auto prezentuj a fela kapitalna
Rogass Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 masz jakieś dystanse czy felga ma takie małe ET że tak fajnie leży??
wuju Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2009 et 35 obcierają na dołkach muszę sprzedać 245 i kupić albo 35 albo 25
Gość elvis80 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 muszę przyznać że w dechę kapcie
wuju Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2010 daja rade ale w czarnym macie dopiero beda robić robotę
wuju Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2010 felgi oddane do malowania czarne relingi już doszły będzie czarna suka na wiosnę
Maciek80 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Karwa następny na czarno robi!!! Już mi ten cały Ykk koncepcję podpiordylił a teraz następny zbok!!! :polew: Chyba na wiosnę w chrom pójdę
wuju Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2010 mogę ci oddać trochę chromowanych gratów dokupisz parę m2 i będzie lala
Maciek80 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 mogę ci oddać trochę chromowanych gratów dokupisz parę m2 i będzie lala Co ja się tam będę w taśmy chromowane bawił... Od razu przemaluję cała furkę na chrom, tak jak kiedyś Audi swoją A8 pokazową :>
variocustoms Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 :polew: 1BE nawet obok sportowej zawiechy nie leżało, ktoś kto nie ma pojęcia o sportowych zawieszeniach może się tym podniecać
wuju Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2010 nie wiem co tym śmiesznego to ze jest wpisana w wyposażeniu to nie znaczy ze sie nią podniecam.. chyba ze ty pod kodem 1BE napisali sports suspension to i tak tu wpisałem
variocustoms Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/all_b7_b7_tein_super_street_damper_fotostory_by_variotech_b6_tez_podejdzie-t52313.0.html podniecam się tym co w linku a nie napisem, "Sport Suspension" które nie ma nic z nim wspólnego, to tak jak radio ma napisane na naklejce 500 W a ma max 50 W Laik jesteś i tyle
wuju Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2010 jeżeli byś był spostrzegawczy to zauważył byś to ze większość tych, którzy maja 1be lub 1bv maja dopisane ze jest to sportowe zawieszenie a same oznaczenia niektórym na forum nic nie mówią wiec tak sobie wpisałem może i jestem to akurat nie ma tu najmniejszego znaczenia, ale to ze ty miałeś gwint w swojej a4 znawcy z ciebie nie robi :gwizdanie:
variocustoms Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Dokładnie kolego, to że miałem nie znaczy ale to, że od 1998 roku zajmuję się modyfikacjami aut znaczy, to, że śmigam następnym autem na gwincie też pewnie nie znaczy, to, że nie jednemu forumowiczowi dobrze doradziłem z doborem zawiasu pewnie też nie znaczy Ale to znaczy, że ty masz o tym pojęcie takie, jak ja o sztucznym zapłodnieniu krów BTW jak by napisali w papierach twojego auta "Ich bin dumm" też byś to przepisał na forum
wuju Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2010 Dokładnie kolego, to że miałem nie znaczy ale to, że od 1998 roku zajmuję się modyfikacjami aut znaczy, to, że śmigam następnym autem na gwincie też pewnie nie znaczy, to, że nie jednemu forumowiczowi dobrze doradziłem z doborem zawiasu pewnie też nie znaczy akurat nie sledze wszystkich twoich wypowiedzi wiec nie widziałem ze w tym siedzisz.. to zmienia postać rzeczy Ale to znaczy, że ty masz o tym pojęcie takie, jak ja o sztucznym zapłodnieniu krów BTW jak by napisali w papierach twojego auta "Ich bin dumm" też byś to przepisał na forum czy ty czytasz to co napisałem? gdybym wymienił w ciekawszych elementach wyposażenia kod 1be to by niektórym nić nie mówiło dlatego dopisałem jak większość ze jest to "sportowe zawieszenie" co prawda pseudo ale ale jest zresztą inni też tak maja a czepiasz sie mnie chodzi ci o coś?[br]Dopisany: 15 Styczeń 2010, 23:22_________________________________________________koniec bo watek nie jest o zawieszeniach ani o tym kto ma o tym pojecie
variocustoms Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Jestem realistą i masz rację, wpisz zawieszenie 1BE bez sport ... to będzie wiadomo o co chodzi
variocustoms Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 będzisz chciał wyrezać 1BE na lepszy after market to wal śmiało
Rekomendowane odpowiedzi