Pikuś Opublikowano 29 Maja 2006 Opublikowano 29 Maja 2006 wojtas-audi jakis ten mieszek za maly czy mi sie wydaje?? Ja mam cos jak oryginal i ladnie jest wywiniety w dol. Poprostu tworzy taki dolek, a ten Twoj to wyglada cos jak we Volvo przy automatycznych skrzyniach. Ale o gustach i guscikach sie nie gada. Ja tez bym proponowal dac stary na wzor do uszycia. Sam bym tak zrobil ale u mnie w miescie chyba nie ma.
bratpit Opublikowano 29 Maja 2006 Opublikowano 29 Maja 2006 A może na tego ktoś się skusi i sobie dopasuje: http://www.allegro.pl/item107154249_mieszek_z_galka_dzwigni_zmiany_biegow_audi_a6.html
wojtas-audi Opublikowano 29 Maja 2006 Opublikowano 29 Maja 2006 wojtas-audi jakis ten mieszek za maly czy mi sie wydaje?? Ja mam cos jak oryginal i ladnie jest wywiniety w dol. Poprostu tworzy taki dolek, a ten Twoj to wyglada cos jak we Volvo przy automatycznych skrzyniach. Ale o gustach i guscikach sie nie gada. Ja tez bym proponowal dac stary na wzor do uszycia. Sam bym tak zrobil ale u mnie w miescie chyba nie ma. Moze za mocno go naciagnalem :mrgreen: Ale po jakims czasie sie wyrobi, na zywo wyglada ok i lepiej niz ten co byl .
jchyra Opublikowano 30 Maja 2006 Opublikowano 30 Maja 2006 kupiłem z tej aukcji http://www.allegro.pl/item104182626_oryginalne_skorzane_mieszki_do_99_modeli_aut.html i jest OK bardziej niż OK, prawdziwa, cienka, dobrze wyprawion skóra za 20zł żaden tapicer nie chciał by się chyba bawić
Wihajster Opublikowano 30 Maja 2006 Opublikowano 30 Maja 2006 co wy macie z tymi mieszkami??az tak wam sie przecieraja??ja mam oryginal i wyglada prawie jak nowy :razz:
wojtas-audi Opublikowano 30 Maja 2006 Opublikowano 30 Maja 2006 co wy macie z tymi mieszkami??az tak wam sie przecieraja??ja mam oryginal i wyglada prawie jak nowy Jak nie byly od nowosci wymieniane to tak jest :mrgreen: Moj brat ma 3 letnia picasso i mial bardziej wytarty niz ja po 10 latach :mrgreen:
wojtas-audi Opublikowano 30 Maja 2006 Opublikowano 30 Maja 2006 nie porownuj citroena do A4 No w sensie gorszym - czyli w A4 i tak sie slabiej przeciera Takze raz na 10 lat to chyba nie duzo :mrgreen:
Wihajster Opublikowano 30 Maja 2006 Opublikowano 30 Maja 2006 jak sie jezdzi czesciej po miescie to napewno szybciej sie przetrze
wojtas-audi Opublikowano 30 Maja 2006 Opublikowano 30 Maja 2006 jak sie jezdzi czesciej po miescie to napewno szybciej sie przetrze Wszystko zalezy od uzytkowania i uzytkownika :razz:
Rekomendowane odpowiedzi