sztymek1 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Witam , mam u siebie granatowe wnętrze osobiscie mi sie to nie podoba , chiałbym coś w tym zmienic przykładowo czarna trujramienna kierownice + obudowa kiey czarna dodam ze mam czarna podsufitke ale nie wiem jak to bedzie wygladac zeby sie nie gryzło ze soba , fotele tez kuszą zeby je zmienic na czarne ale jak to wpłynie na wygląd wewnetrzy zamochodu , chyba troche komicznie , ktoś coś doradzi w tym temacie miał dczynienia , wiem, ze najlepsza opcja jest zmiana wnetrza na czarny ale może jest jakaś inna opcja , jak by ktoś miał jakieś fotki chetnie popatrze
Langista Opublikowano 20 Stycznia 2022 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Fotki czego? To wnętrze jest ładne ale części w dobrym stanie na wymianę zwyczajnie nie ma. Zostaje oddać do pomalowania, czego koszt przewyższa wymianę na czarny, którego jest od groma na aukcjach.
sztymek1 Opublikowano 21 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2022 Fotki wnętrza , może ktoś już zmieniał sama kierownicę w granatowym wnętrzu poorostu chciałbym zobaczyć czy warto , dodam że wnętrze bagażnika sedan jest w czarnym kolorze tak ma być czy może ktoś już coś robił przede mną?
Langista Opublikowano 21 Stycznia 2022 Opublikowano 21 Stycznia 2022 Ktoś już zrobił to przed Tobą. Niestety innego zdjęcia nie mam
Rubens1234 Opublikowano 21 Stycznia 2022 Opublikowano 21 Stycznia 2022 ktos z dwa dni temu chciał kupić granatowe wnętrze do b6, poszukaj może się dogadacie, imo to granatowe jest paskudne
sztymek1 Opublikowano 21 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2022 @Langista w sumie to nie wygląda to tak źle, kolejnym problemem jest to że chciałbym mieć elektrykę i grzanie w fotelach ale znaleźć coś w tym kolorze graniczy z cudem ,ale wrzucenie też czarnych foteli do granatowego wnętrza to wydaje mi się że nie będzie tak kolorowo wyglądać , a wtedy pozostaje tylko zmiana całości na czarny @Rubens1234 dzięki za info , a masz może jakieś namiary?
Langista Opublikowano 21 Stycznia 2022 Opublikowano 21 Stycznia 2022 Ja dałem czarne fotele i jakoś to nie odstawało, jak i czarna kierownica. 6 godzin temu, Rubens1234 napisał: ktos z dwa dni temu chciał kupić granatowe wnętrze do b6, poszukaj może się dogadacie, imo to granatowe jest paskudne Mnie tam się podobało ale nie było tunelu 2din w tym kolorze, została by mi rzeźba czego nie chciałem, do tego podłokietniki w tym kolorze są w zawrotnych cenach..
dekiel 13 Opublikowano 21 Stycznia 2022 Opublikowano 21 Stycznia 2022 Czarna podsufitka bedzie pasować spoko. Nad resztą musisz się zastanowić , na pewno trochę czasu to potrwa potem decyzja i zbieranie gratów i kasa. Ja miałem sporty 'szmaciane' teraz całość to skóra alcantara / oba przednie stołki funkiel nówka skóra i to nie ekowersja/. Przednie siodła włoska skóra plus alcantara wyniosły mnie 3 tysie reszta jakieś 600 ,plus podsufitka 900 z gratami , kiera sline a5 2017 2200 t plus obszycie na nowo / była jak nowa ale miała białe szwy/.
sztymek1 Opublikowano 22 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2022 @Langistaa to ty jesteś właścicielem tego zdjęcia , kurcze szkoda że nie masz więcej zdjęć razem z tymi fotelami jestem bardzo ciekawy jak to wygląda , myślałem też nad zmiana na 2 din ale nie ma nigdzie nic w granacie @dekiel 13 jak bym już podiol decyzję na zmianę całego wnętrza to raczej bym nie obszywal tylko szukać w miarę dobrym stanie , podsufitkę już mam razem z podsufitka dostałem jeszcze kąplet czarnych plastików co idą na słupek pod pasami i przy siedzeniach na progi Masz zdjęcia jak to wygląda?
dekiel 13 Opublikowano 22 Stycznia 2022 Opublikowano 22 Stycznia 2022 Tylną kanapę i boczki kupiłem w idealnym stanie, podobnie czarna podsufitka z wszystkimi plastikami jest w ekstra stanie. Natomiast przednie siodła były bardzo zmęczone i obszyłem prawdziwą skórą / nie skajem jak jest ori/ i alcantarą . Środek wygląda jak nowy . Kierownica też była ekstra stanie ale miała białą nić która się brudzi , poza tym ja mam gałkę i obszycie ręcznego w czarnej nici więc obszyłem na nowo i przy okazji pogrubiłem nakładając nową skórę na starą. Skompletowanie całego środka w super stanie i zgodnego z Twoją koncepcją auta jest bardzo trudne. Czas i kasa to jest do tego potrzebne. Zrobię foty to wrzucę.
sztymek1 Opublikowano 22 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2022 A co myslisz o tym ? Używane Audi - 1 099 PLN, , - otomoto.pl WWW.OTOMOTO.PL Części samochodowe Audi
dekiel 13 Opublikowano 22 Stycznia 2022 Opublikowano 22 Stycznia 2022 Przednie fotele full elektryka to duży plus ale skóra do renowacji. Boczków nie pokazał. Ogólnie zdjęcia nie ostre. Podjedż, zobacz zdecydujesz.
sztymek1 Opublikowano 22 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2022 Ogłoszenie już nieważne ktoś mnie wyprzedził chodliwy temat , a jak myślisz ile może kosztować zmiana całego wnętrza
Langista Opublikowano 22 Stycznia 2022 Opublikowano 22 Stycznia 2022 Bez foteli ok 1000 zł, wszystko zależy co chcesz, czy boczki z alcantarą lub skórą i Bose itp, czy tylko materiałowe soul. Boczki Bose ze skórą to ok 150 zł za sztukę / 500 za komplet, plastiki takie jak progi, cały kokpit i tunel to łącznie ok 1000 jakby policzyć.
sztymek1 Opublikowano 22 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2022 (edytowane) Boczki skóra soul , na bose mi aż tak nie zależy ale jak będzie to czemu nie , plastiki na progi już mam , teraz tylko reszta największy wydatek to i tak fotele i kiera Edytowane 22 Stycznia 2022 przez sztymek1
Langista Opublikowano 22 Stycznia 2022 Opublikowano 22 Stycznia 2022 Kiera to 150.zł z B7 i obszycie 200 (ja tyle płaciłem)
dekiel 13 Opublikowano 22 Stycznia 2022 Opublikowano 22 Stycznia 2022 Chyba że kiera z B 8 allegro.pl ALLEGRO.PL
sztymek1 Opublikowano 23 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2022 Wiadomo że ładniejsze kiera z b8 lub z a5 a jak ładniejsza to znaczy droższa , zastanawiam się nad fotelami czy szukać czegoś w bardzo dobrym stanie czy jakieś zmęczone życiem i obszywac , co do obszywania jaki jest koszty obszycia w samą skórą przodu i tyłu ?
dekiel 13 Opublikowano 23 Stycznia 2022 Opublikowano 23 Stycznia 2022 To zależy od tapicera i materiałów. Moje przednie siedzenia , sporty nówka skóra włoska i alcantara równe 3tysie. Kanapę tylną możesz dostać w bardzo dobrym stanie bo zazwyczaj jest nie zniszczona , kwestia spasowania z fotelami i boczkami. Tak jak pisałem wyżej nie jest to łatwe i tanie odnowienie wnętrza
Langista Opublikowano 23 Stycznia 2022 Opublikowano 23 Stycznia 2022 Akurat taniej wyjdzie znaleźć fotele w lepszym stanie jak je odnowić, bo jak Paweł napisał, tapicer kosztuje. Zależnie do fanaberii może to oscylować od 2500 do nawet 10 000 jeżeli boczki też idą do kompletu. Głównie cenę winduje materiał a później czy chcemy klasycznie, czy tez coś nowego. Tapicer, do którego oddaje wnętrze Michu z M4K robi miazgę, ale kosztuje to swój pieniądz.
Rekomendowane odpowiedzi